HO
FO
TR
AT
Hovedforening
Fodbold
Triathlon
Håndbold
Atletik
FORSIDENYT MEDLEMTRÆNINGSTIDERKONTAKTTOPPENUDLÅNNYHEDSBREVRESULTATERSTÆVNER
NYT MEDLEM
Som nyt medlem i en idrætsforening er der mange ting at få styr på, og derfor har vi skruet denne lille lyn-intro sammen til nye medlemmer:

Vi vil gerne sikre en god kvalitet i træningen med fokus på det enkelte barns udvikling. Desuden ønsker vi, at alle børn skal have mulighed for at få en relation til deres trænere og for at få gode venner under træningen. Derfor bestræber vi os også på at vores hold ikke er større end at alle kender hinanden på holdet.

Hvis du ønsker at prøve atletik, skal du bare møde op til træning! Du finder her på siden hvilke dage og tider de forskellige årgange træner. Du kan også altid henvende dig til en træner eller kontaktperson, som du kan finde inofrmationer på her på siden.


Hvad er Randers Freja Atletik og Motion (RFAM)?
En idrætsforening, der som den eneste i Randers Kommune tilbyder atletik. RFA har både bredde og elite. Desuden er vi også en af landets 10 største børne- og ungdomsklubber.

Hvad kan RFAM?
I kommunen er vi kendt for at være dygtige til at tage os af og indsluse nye medlemmer, så de får gode venner med det samme.

Forældre til barn i RFAM? 
Forældre er velkomne til at sidde på tilskuerpladserne og kigge på. For alle nye anbefaler vi, at forældrene bliver på stadion de første par gange.
 
Hvem kan jeg spørge?
Overvejer du at begynde til atletik, så tag kontakt til vores kontaktpersoner
Cheftræner, René Kvist (5080 2611). 
Ungdomstræning 12-13-årge, Oliver Shadwell (2992 8878) 
Børnetræning 6-11 år, Birgit Lund (8150 2668)

Hvor træner RFAM?
På Langvang Atletikstadion/Atletikhal. Begge anlæg ligger på Mariagervej 180, 8920 Randers NV.
Det er muligt at klæde om og tage bad.

Hvornår træner RFAM?
De faste fællestræningstider sommer og vinter er mellem kl. 17.00 og 20.30 mandag, tirsdag, onsdag og torsdag.  
Tjek vores træningstider HER.
Læs om træningsgrupper HER.

Atletiktræningen holder ferie sammen med skolerne i Randers.
Oprykning til næste hold sker efter nytår. Vi rykker op efter fødselsår. Der kan gøres enkelte undtagelser.

Hvad koster det?
Atletik er en forholdsvis billig sportsgren, og RFAM´s frivillige ledere arbejder hårdt for at holde kontingentet nede, så alle kan være med.
Gældende kontingentsatser findes HER .

 
Prøvetid
RFAM har en prøvetid på en måned for nye medlemmer, da det er vigtigt før indmeldelse at erkende, om atletikken med mange forskellige discipliner er den helt rigtige sportsgren.
Det er vigtigt for trænerne at kunne komme i kontakt med pårørende i nødstilfælde - Husk derfor at give jeres kontaktoplysninger til en træner når i kommer til træning.

Indmeldelse
For at blive medlem af klubben efter prøvetiden skal du melde dig ind digitalt på hjemmesiden. Se hvordan HER.
 
×

NYHEDSMAIL

Her kan du tilmelde dig til vores nyhedsmail!

Den udkommer i gennemsnit en gang om måneden (eller når der er noget helt vildt vigtigt at fortælle), så vi kommer ikke til at overfylde din indbakke. Hvis du har fortrudt en tidligere tilmelding, kan du også afmelde i dette vindue.Skriv et 4-tal i feltet