HO
FO
TR
AT
Hovedforening
Fodbold
Triathlon
Håndbold
Atletik
FORSIDENYT MEDLEMSTÆVNERRESULTATERTRÆNINGSTIDERKONTAKTTOPPENUDLÅNKALENDERNYHEDSBREV
TRÆNINGSGRUPPER
SENIORHOLDET (14 år - ) - (træner i nogle skoleferier og på nogle skolefridage)
 
I denne gruppe ved næsten alle, hvad rigtig atletik er, og det sætter naturligvis sit præg på træningen. Der kommer dog stadig nye medlemmer til, og bl.a. derfor skal vi stadig igennem alle øvelser. Vi glemmer dog aldrig det legende element og den brede bevægelseserfaring. men nu er træningen mere tilrettelagt efter øvelserne, og vi prøver at tage til flere konkurrencer. Vi deltager også i holdkampe mod andre klubber fra hele Jylland og Fyn. For de ældste i gruppen er det tid til en begyndende fordybelse, og i denne alder begynder de unge virkelig at vælge deres egne discipliner.
Fællestræningen vil stadig være samlingspunktet for de unge, men træningen vil i højere grad være lagt an på den enkeltes ønsker om disciplinvalg.
Stævnetilbuddene er mange i denne aldersgruppe, og vi deltager også i holdturneringer. Det er i høj grad op til den enkelte, hvor meget der konkurreres.
×

NYHEDSMAIL

Her kan du tilmelde dig til vores nyhedsmail!

Den udkommer i gennemsnit en gang om måneden (eller når der er noget helt vildt vigtigt at fortælle), så vi kommer ikke til at overfylde din indbakke. Hvis du har fortrudt en tidligere tilmelding, kan du også afmelde i dette vindue.