Iben Høgh-Pedersen fra Randers Freja Atletik og Tri leverede en kraftpræstation i dag til Laxaspelen i svenske Halmstad.

 

Iben satte personlig rekord 3 gange i sin disciplin, stangspring. Springserien lød på 3.82m og 3.92m klaret i første forsøg og derefter personlig rekord udendørs med 4.02m i andet forsøg.

Der skulle tre forsøg til at klare følgende to højder: 4.12m og 4.19m – men det er vel også i orden, når det bringer Iben ind på 20.pladsen i Europa for U23-årige stangspringere og bringer Iben ind på førstepladsen i Danmark.

 

Iben vandt konkurrencen foran svenske Petra Olsen fra Malmø IF, der er samme alder som Iben og tidligere har vundet bronze ved ungdomsverdensmesterskaberne.

Iben har repræsenteret Danmark og Randers Freja til to juniorverdensmesterskaber, et ungdoms verdensmesterskab og to junior europamesterskaber. En af målsætningerne for næste år er, at Iben gør sig gældende til U23 europamesterskaberne.

 

Resultatet har været undervejs og Iben har vist styrke under træningen og indikeret at højderne snart ville indfinde sig. Iben er indehaver af alle ungdomsrekorder og har med den nye rekord opfyldt Dansk Atletik Forbunds b-krav for udtagelse til Europamesterskaberne senere på måneden i Barcelona.

Drømmemålet for sæsonen var indfrielse af b-kravet og dermed skal målsætningen revurderes. Det er ofte trælsomt at lave ting om, men i det her tilfælde vist et luksusproblem.


Fotos fra stævnet kan hentes her

 

 

Venlig hilsen fra

Ole Kvist, tlf 21495809

Personlig træner for Iben

Randers Freja Atletik & Tri.

      
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Mariagervej 180, 8920 Randers NV, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap