Hej,
 
Jeg har været i Sverige med Line Skriver og Iben Høgh-Pedersen. 
 
Svenskerne har et idyllisk stadion i Karlskrona, der ligger sådan, at den konstant er begunstiget med en mild og konstant brise fra havet -lige i ryggen af stangspringerne...
 
Vi var inviteret derop for at yde svensken lidt modstand og for at højne niveauet for at hjælpe svenskerne med at kvalificere sig til EM (krav 4.30m). Sparta havde også sendt deres 3bedste stangspringere og Martin Stensvig kvitterede med en flot PR, 5m, mens Rasmus vandt med 5.35m. Caroline Bonde Holm, der er kvalificeret (sammen med Rasmus) til årets EM i Barcelona, kom fint tilbage efter 3ugers springpause og kom på sit fulde tilløb og længere stænger end vanligt. Hun klarede 4m og lader til at være på vej i god form til Barcelona.
 
Konkurrencen blev vundet af Hanna-Mia Persson på 4.15m, der dagen efter sprang 4.30m og dermed sikrede sig EM-kvalifikation. Malin Dahlström sprang 4m og dagen efter 4.17m. Michaela Meijer, der vandt VM-ungdom sølv ved seneste mesterskaber klarede også 4m.
 
Iben leverede en rigtig god præstation og klarede 4m i 2.forsøg og så skal I gå ind på nedenstående adresse og se hendes spring på næste højde, 4.15m -tredje forsøg var MEGET tæt på. Havde hun klaret, var det ensbetydende med indfrielse af forbundets b-krav til EM i Barcelona. Det er også samme højde, vi har sat som drømmemål for sæsonen og det ser ud til at være tæt på.
 
Da formen er for opadgående forsøger vi igen i Karlstad på torsdag (Folksam GrandPrix http://www.folksamgp.se/KarlstadGP/2010/), hvor de samme dygtige svenske piger kommer og viser formen og igen søndag i Halmstad. 
 
Line Skriver var med omkring Karlskrona, og hun blev kørt til Øresundsspelen i Helsingborg, hvor hun sprang sobre 1.69m i højdespring. Det kostede desværre en forstrækning i låret, men så må ferien holdes i hævd og så giver vi den en skalle senere på sæsonen, hvor det særligt er titlen som dansk mester, der sigtes i mod (og så en personlig rekord)
 
Hilsen fra en omrejsende træner
Ole Kvist
 
 
Video af springet: http://www.youtube.com/watch?v=Slsr17nu_JE (Youtube med søgestreng ihp 415) 
      
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Mariagervej 180, 8920 Randers NV, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap