Randers Freja Atletiks trekløver til landsholdsudtagelse.

Det stærke trekløver fra byens største atletik klub stillede op i weekendens Landsholds udtagelsesstævne på Østerbro Stadion i København. Det blev en flot weekend, både vejrmæssigt og af pigerne.

Line Skriver sprang sig således til en plads i flyveren til Malta, hvor landskampen afholdes d.19-20.juni. Line vandt højdespringskonkurrencen foran klubveninden, Cæcilie Sams. Pigerne sprang 1.67m og 1.64m

Cæcilie havde timen forinden deltaget i den flotteste længdespringskonkurrence i 9 år på dansk grund. Sædet i flyveren tilfaldt KIFs springer, Jessie Ipsen med 6.05m – det længste spring af en dansk kvinde i 9 år. Derudover sprang Tine B.Ejlersen fra Århus 5.99m. 3.pladsen gik til Spartas Martha Traoré, der satte dansk årgangsrekord for 15 årige med 5.80m, samme notering fik Cæcilie Sams på 4.pladsen og forbedrede således sin personlige rekord med 5cm. Cæcilie er således rigtig godt på vej mod sit drømmemål i år: deltagelse ved Junior verdensmesterskaberne i Canada.

Iben Høgh-Pedersen blev toer i udtagelsen med sit højeste sæsonudlæg i karrieren, 3.75m. Iben har trukket med en skade i lysken, der har afholdt hende fra fulde spring i optakten til sæsonen, men nu synes hun klar og det flotte udlæg lover godt for sæsonen og jagten på drømmemålet i år: kvalifikation til Europamesterskaberne på forbundets b-krav, 4.15m. Iben lavede to bedstenoteringer i løbet af indesæsonen med først 4.04 og dernæst 4.05m.

1 ud af 3 i trekløveret fik plads på flyveren. En satte personlig rekord og alle tre med den bedste sæsonåbning nogensinde. Det er en flot statistik.

Resultater: http://www.sparta.dk/siteDocs/objekter/846.pdf 

 

      
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Mariagervej 180, 8920 Randers NV, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap