Vest danske mesterskaber i mangekamp 24.-25. maj 2009.

Cæcille Sams, årg. 1992(17 år) deltog ved de Vestdanske mesterskaber i mangekamp i gruppen 16-17 årige piger, hvor hun skulle se, om hun kunne klare Ungdoms VM kravet på 4600 p.

I torsdags deltog hun ved landsturneringen for ungdom på Langvang Atletikstadion, og der sprang hun flotte 5,68 m. i længdespring. Her kastede hun 28,37 m. i spydkast, hvilket var ny PR med hele 6,50 m., så forventninger til at hun kunne klare mangekampkravet var tilstede. Der var dog et lille men - og det var at hun døjede med en fodskade. Vi skulle alligevel lige prøve om hun allerede nu kunne klare kravet.

Cæcille startede også rigtig godt på 100 m. hæk. Trods smerter i venstre fod satte hun personlig rekord på hækken til 15,34 sek.

I højdespring havde hun problemer med tilløbet og måtte nøjes med 1,64 m.

I kuglestød blev det 10,57 m også godkendt.

På 200 m løbe hun rigtig godt og satte igen personligrekord til 26,41 sek.

Det var hermed slut på en god 1. dag.

Det var så spændende, hvorledes foden ville have det til længdespring søndag morgen !!

Til opvarmningen gik det godt, lige indtil hun skulle prøvespringe, det kunne hun ikke, det gjord for ondt i foden, så konkurrencen sluttede tidligt på dag 2, og  desværre ingen VM udtagelse ved dette stævne. Vi må så håbe at Cæcillie bliver skadesfri til juniorlandskampen i mangekamp på Island og så der kan klare kravet!


For Freja

René Kvist

 

      
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Mariagervej 180, 8920 Randers NV, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap