Fladbroløbet 2020

 Det 46. Fladbroløb er blevet aflyst!

En enig atletikbestyrelse har besluttet at årets løb ikke kan gennemføres. Det er urealistisk at tro, at coruna/covid-19 virussen er et overstået kapitel allerede først i maj, den er formodentlig på den tid stadig på sit højeste.

Derfor har vi valgt at aflyse løbet i 2020. Det er også mere end tvivlsomt, om det er muligt at afholde løbet en gang efter sommerpausen/ i løbet af efteråret, da ingen har en anelse om, hvor længe det varer, inden coruna virus/covid -19 begynder ”at klinge af”. Alle andre har haft arrangementer, som sikkert også skulle skubbes til efteråret, så det er mere end tvivlsomt, om der overhovedet er mulighed for at finde en søndag til løbet. Så derfor aflysning!  -  og derfor har vi fravalgt at tænke i en udsættelse til senere på året.

For Freja Atletik og Motion er Fladbroløbet simpelthen et løb der, der siden 1975 altid har været afviklet den første søndag i maj hvert år! Dette års løb skulle have været nr. 46 i rækken!

Alle, de 121, der indtil nu har tilmeldt sig, vil selvfølgelig få deres penge retur/tilbagebetalt.

Det skal nævnes, at beslutningen er taget i tæt samarbejde med Randers Kommune - der jo hvert år stiller med langt det største antal løbere - og selvfølgelig vore trofaste sponsorer.

 

 Bestyrelsen Randers Freja Atletik & Motion    

 

 

 
 
 
 
 
 
 

 Hovedsponsorer

   
   
 

 
            Fladbroløbet 2020         

Randers Freja Atletik byder velkommen til årets Fladbroløb d. 3. maj 2020. 

 


 

 

 

 Løbssponsorer

   


 

 
  
       
       
       
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
    
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Mariagervej 180, 8920 Randers NV, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap