Vi har info-møde om skolen d. 17 januar 2018 kl. 17-19 på Nørrevangsskolen i eliteidrætsafdelingen

 

Velkommen til Eliteidrætsskolen

Som afdelingsleder på Eliteidrætsskolen er det mig en fornøjelse at byde dig velkommen på vores hjemmeside. Eliteidrætsskolen kombinerer sport og skolegang i udskolingen (7.-9. + 10 kl.) på en optimal måde. Idrætten er lagt ind i skoleskemaet, og klasserne er dannet udelukkende af ligesindede eliteidrætsudøvere, der stiller med de samme forudsætninger, og forventninger, som du selv.

Eliteidrætsskolen er et tilbud til dig, der vil nå til tops i din idrætsgren. Vi tilbyder dig et skoleskema med 3 x ekstra idræt om ugen. 2 x morgentræning, hvor de store idrætter træner disciplinspecifikt, og hvor alle øvrige idrætter sammen træner basaltræning, (basaltræning består af alle grundelementer i enhver idræt, lige fra decideret styrketræning til sprint, plyometrisk, kropsstamme, koordination, motorik, hurtige fødder osv…) og 1 x om ugen hvor idrætsteori kobles på praksis.

Disse timer kalder vi ”Temaidrætstimer”. De kan omhandle alt fra kost, over doping problematikker til medietræning. Endvidere tester vi også i disse ”Temaidrætstimer”. Dvs. at alle elever bliver testet i forskellige styrke, udholdenheds og eksplosive øvelser.

Alle idrætter under DIF kan principielt optages på skolen. Som en del af optagelsen kommer du til en fysisk optagelsesprøve samt en samtale med elitechef og elitekoordinator.

Vi glæder os over din interesse for Eliteidrætsskolen og ser frem til at høre nærmere fra dig. Enten i form af en ansøgning, eller hvis du har spørgsmål, så kontakter du bare mig på nedenstående telefonnummer

 

Elektronisk folder.

https://eliteidraet.randers.dk/media/20924/elite.pdf

 

Facebook:

https://www.facebook.com/eliteranders

 

Hjemmeside:

https://eliteidraet.randers.dk/eliteidraetsskolerne/eliteidraetsskolen-randers/ (her finder du også ansøgningen – årstallet betyder intet (bliver rettet snarest)

 

Ansøgningsfrist er d. 28. feb. 2018


 

Venlig hilsen

Jeppe Allerslev Thomsen
Afdelingsleder, Eliteidrætsskolen

21840808

Randers Kommune
Nørrevangsskolen

Jeppe.Allerslev.Thomsen@randers.dk

www.noerrevangsskolen.dk

    
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Mariagervej 180, 8920 Randers NV, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap