U14-1 fik værdifuld erfaring. 

Randers Freja U14 har i den seneste uges tid spillet om 2. pladsen i puljen. Drengene var i en god position inden de sidste 2 kampe hvor vi selv kunne afgøre placeringen mellem 2 og 5 mod vores 2 direkte konkurrenter i den duel Viborg og AaB, samt Skanderborg som har spillet en flot sidste halvdel af turneringen. 

FK Viborg vs Randers Freja 5-4 (2-1)

1-0: FKV

1-1: Oliver Hjort (Tobias Bach)

2-1: FKV

3-1: FKV

4-1: FKV

5-1: FKV

5-2: Peder Johannsen (Mikkel Bisgaard)

5-3: Victor Msabaha (Adam Nielsen)

5-4: Mikkel Bisgaard (Victor Msabaha)

Første kamp blev spillet lørdag i Viborg, mod et hold vi har haft rigtig svært ved at slå og det omvendte opgør endte da også med et nederlag i Randers. Randers drengene kom dog med en 2-0 sejr over VSK i bagagen samt en føring på 4 point i tabellen. Der var derfor lagt op til en spændende kamp og det blev de tilskuere der så kampen også vidne til. Første halvleg var meget lige med skiftende momentum, og med et par store chancer i begge ender, men det var først i slutningen af 1. halvleg at målene kom. 5 minutter inden pausen fik Viborg bragt sig foran 1-0, men lige efter udlignede Oliver Hjort efter en flot aflevering fra Tobias. Viborg nåede dog lidt kontroversielt at komme foran lige inden pausen til 2-1, da dommeren valgte at dømme en bold i mål, som mange omkring situationen mener langt fra var korrekt. 2. halvleg startede skidt for Randers drengene som måtte se vikarierende anfører Andreas Pisani udgå med et brækket håndled og i de efterfølgende minutter straffede Viborgs 10ér, den nye sammensatte midtbane med 3 hurtige og flotte mål. Randers drengene fik dog vendt kampbilledet igen og med en scoring fra Peder til 5-2 med 15 minutter igen, viste Randers drengene at de ikke giver op uanset stillingen og viste karakter ved at score 2 gange yderligere ved Victor og Bisgaard. Det gav en spændende afslutning, men det blev ikke til mere for Randers drengene, som måtte indkassere et nederlag.

Holdet: Rasmus Warrer, Frederik Kondrup, Andreas Pisani (c), Tobias Bach, Mikkel Bisgaard, Adam Nielsen, Valdemar Jespersen, Peder Johannsen, Christian Larsen, Magnus Madsen, Christian Lund, Victor Msabaha, Oliver Hjort og William Raahauge.

AaB vs Randers Freja 5-1 (4-0)

1-0: AaB

2-0: AaB

3-0: AaB

4-0: AaB

4-1: Andreas Pisani (Adam Nielsen)

5-1: AaB

I den sidste kamp ventede AaB, som vi ligeledes har spillet rigtig mange gode kampe med det seneste år. Randers drengene vandt det omvendte opgør i Randers, så der var endnu engang lagt op til en tæt kamp.

AaB drengene var dog klart dominerende i en første halvleg hvor Randers drengene slet ikke fik vist nok Randers DNA og det er noget AaB drengene som regel straffer meget voldsomt og det var denne kamp ikke en undtagelse for. 4-0 ved pausen, i en kamp AaB drengene dominerede stort. I 2. halvleg fik Randers drengene vist en reaktion og Andreas Pisani fik scoret til 4-1 på hovedstød efter en periode hvor der blev investeret kraftigt i duellerne og i tempoet hvilket gav grobund for at komme højere op på banen og ændre kampbillede. Ærgerligt for aftrykket i 2. halvleg var at AaB i sidste sekund fik scoret til 5-1.

En ærgerlig afslutning på et forår hvor vi ellers spillede med i toppen helt til det sidste, omvendt efteråret hvor det var en bundkamp vi skulle udkæmpe. Der er blevet leveret nogle rigtig flotte præstationer, men vi må også erkende, at vi i sidste halvdel af turneringen ikke har været dygtige nok til at komme helt op over vores direkte rivaler. Til gengæld har vi fået en helt masse værdifulde erfaringer og har skulle agere omstillingsparate i mange kampe hvor tingene ikke er faldet ud, som vi forventede både inden og under kampene. Her har vi i gruppen, spillere og stab gjort alt hvad vi kunne for at løse situationerne så godt som muligt, hvilket kan blive en faktor som vil være med til at styrke gruppen og spillerne videre frem.  

 
Nu gælder det endnu flere fodboldmæssige erfaringer og oplevelser med 2 turneringer i Tyskland inden sommerferien, som gerne skal være med til at styrke udviklingen endnu mere.  

Holdet: Rasmus Warrer, Frederik Kondrup, Andreas Pisani ©, Tobias Bach, Mads Sinan, Mikkel Bisgaard, Adam Nielsen, Valdemar Jespersen, Filip Kristensen, William Raahauge, Christian Larsen, Magnus Madsen, Christian Lund, Peder Johannsen.

/MR

          
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Viborgvej 92a, 8920 Randers NV, Tlf. 86422741, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap