AGF vs Randers U13-1. 31.05.17
Trup: Jeppe, Oliver, Frederik, Noah W, Noah H, Mads, Magnus, Jakob, Malthe, Filip, Dion, Jonas, Omer, Mirza.
Resultat: 0-2 (0-0).
 
U13 er pokalmestre 2016/17 efter at have besejret AGF 0-2 i finalen på Ceres Park. Kampen blev afviklet i uvante rammer for begge hold. Vi havde i samarbejde med AGF valgt at takke ja til at spille finalen på Ceres Park hvilket må siges at være en ny og anderledes oplevelse for begge hold. I første halvleg lignede det at Freja drengene var det hold der var mest påvirket af den uvante kulisse, da vi så meget stressede ud i vores udtryk på bolden. Til gængeld forsvarede vi os rigtigt flot, selvom der en enkelt gang blev til en halvstor AGF chance omkring vores mål. AGF var klart mest på bolden i første halvleg men uden at det for alvor blev rigtig farligt. Vi skabte en halvstor chance ved Filip, samt at vi havde nogle situationer på deres 1/3 der havde potentiale til at kunne blive farligt. 0-0 til halvleg var fair.
 
I anden halvleg var det i større grad Freja drengene der var ovenpå. Vi var langt bedre i vores udtryk på bolden, som gjorde at vi kom til flere muligheder omkring AGFs mål. Vi kommer på 0-1 ved Dion efter flot forarbejde af Malthe. Alene med AGFs målmand var Dion sikker som banken og bragte Freja drengene foran til ellevill jubel. Herfra udlignede kampen sig mere igen hvor vi forsvarede os godt da AGF igen fik lov til at overtage banespillet. 5 minutter før slut kom kampens øjeblik. Dion erobrede bolden 25m fra AGFs mål. Herfra klasker han bolden op under overliggeren og bragte Freja foran 0-2 til ren eufori. Med fem minutter tilbage var AGF tvunget til at satse hvilket medførte to farlige muligheder: en heading på overleggeren fra et hjørnespark samt en halv friløber som de får sparket udenfor da Jeppe kommer godt ud af målet og fik dækket vinkelen af. Efter 63 minutter pokalsfinale fløjter dommeren kampen af til stor Randers jubel.
 
Fantastisk præstation af drengene.
 
Der skal lyde en stor tak til AGF for de flotte rammer omkring finalen som virkelig var med til at gøre finalen til en oplevelse drengene nok sent eller aldrig kommer til at glemme.  
          
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Viborgvej 92a, 8920 Randers NV, Tlf. 86422741, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap