Skive IK vs Randers U13-1. 20.05.
Trup: Jeppe, Oliver, Frederik, Daniel, Noah W, Mads, Magnus, Jakob, Malthe, Filip, Dion, Jonas, Omer, Mirza.
Resultat: 0-2 (0-1).
Der ventede U13 drengene en svær opgave ude mod Skive der på hjemmebane var ubesejret inden dagens kamp. Her havde de blant andet slået Aab, Viborg og Hornslet. Den aller største opgave for drengene lå nok mest i at mentalt sette sig rigtigt op efter semifinale braget mod Aab tidligere på ugen.
Vi starter kampen lidt ukoncentreret ud hvor vi ikke bevæger os nok for hinanden og træffer lidt underlige beslutninger på bolden. Vi kommer dog til en stor chance hvor vi brænder en friløber alene med Skives dygtige målmand. Vi spiller os bedre og bedre op i løbet af halvlegen og vi får produceret flere store og gode muligheder som vi ikke er skarpe nok til at omsætte til geldende resultat. Dels våres egen skyld, men Skives målmand skal også have noget af æren. Det glædelige var dog at spillet op til chancerne var rigtig fint. Efter ca 20 min får vi hull på ballongen ved Dion efter flot assist af Filip der gjorde at Dion kunne sparke bolden ind i tomt mål. Scoringen virket forløsende for Randers drengene der inden pausen havde nået at skape to store muligheder mere og brænde et straffespark. Vi skulle helt klart have været større foran til pausen hvor Skive som sådan egentlig ikke havde skabt noget som helst. 
 
I anden halvleg er kampbilledet ens som i første. Vi skaber masser af muligheder men uden at få scoret. Vores manglende effektivitet og ditto beslutninger på den sidste tredjedel var ikke skarpe nok og kunne have blevet straffet på en Skive omstilling, men Jeppe tog sig fint af afslutningen fra Skives hurtige angriber fra skrått hold. Dette var vel den eneste mulighed de kom til hele kampen. Vi bliver ved med at lave muligheder og til sidst kunne vi nærmest ikke undgå at score. Vi kommer på 0-2 med 6 min tilbage af kampen fra en velspillende Omer der flot scorede alene med Skives målmand. Kampen ender fortjent med Randers sejr der nu kan glæde sig over at føre puljen med 1 point mere end Aab med fire kampe tilbage at spille.  
  
          
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Viborgvej 92a, 8920 Randers NV, Tlf. 86422741, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap