U14-1 tabte dobbeltopgør mod AGF

Randers Freja U14 har i den seneste uge spillet 2 kampe mod AGF. Først i pokalsemifinalen og hernæst i puljen. Vi har over de seneste 2 år spillet rigtig mange gode opgør med AGF, men de hvide har som regel trukket det længste strå i kampene.

Pokalsemifinale

Randers vs AGF 0-2

Første opgør blev spillet i Randers, og her var det et toptændt hjemmehold som havde sparet energi op til at give den alt for at komme i finalen. Randers drengene kom da også godt ud og Christian Lund ramte indersiden af stolpen i kampens begyndelse. Det var et Randers hold som forsøgte sig med et højt pres og det gav AGF drengene lidt problemer. AGF var dog kyniske i den anden ende da chancen bød sig og stillingen var 0-1 ved pausen. I 2. halvleg fortsatte Randers drengene med et godt presspil og gode genpres, og AGF drengene blev holdt langt væk fra målet i store perioder, men Randers drengene manglede den sidste afgørende aktion der kunne bringe kampen ud i straffespark konkurrence og så kunne AGF til sidst lukke kampen til 0-2 og dermed spille sig i finalen.

Holdet: Rasmus Warrer, Frederik Kondrup, Andreas Pisani ©, Tobias Bach, Mikkel Brund, Mikkel Bisgaard, Adam Nielsen, Valdemar Jespersen, Marcus Wærn, Peder Johannsen, Christian Larsen, Magnus Madsen, Christian Lund, Oliver Hjort.

AGF vs Randers Freja 6-1

6-1: Marcus Wærn

Andet opgør blev spillet I turneringen lørdag på Fredensvang og her var AGF det bedste hold. AGF fik løst presspillet i kampens indledning og var dermed foran 3-0 efter 25 minutter. Det kunne vi ikke rejse os fra og dermed kunne AGF fuldt fortjent vinde kampen. Marcus Wærn fik pyntet i slutfasen 2 gange, hvoraf den ene lidt kontroversielt blev fløjtet offside.

Holdet: Rasmus Warrer, Frederik Kondrup, Andreas Pisani, Tobias Bach, Mikkel Brund ©, Mikkel Bisgaard, Adam Nielsen, Valdemar Jespersen, Marcus Wærn, Mads Sinan, Christian Larsen, Magnus Madsen, Christian Lund

          
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Viborgvej 92a, 8920 Randers NV, Tlf. 86422741, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap