Aab vs Randers U13-1. 17.05.
Trup: Jeppe, Oliver, Frederik, Daniel, Noah W, Mads, Noah H, Magnus, Jakob, Malthe, Filip, Dion, Jonas, Omer.
Resultat: 4-6 (1-1).
 
U13 drengene spillede sig på flotteste vis i pokalfinalen efter onsdag aften at have besejret Aab på udebane i pokalturneringen. 
Vi spiller på alle parametre en flot kamp og leverede alt i alt en mandfolkeindsats. I første halvleg ligger vi med gode afstande i vores forsvarsspil og vi får holdt Aab fra nærmest alt af muligheder. Selv skaber vi en mulighed som Filip sparkede på stolpen samt et par muligheder mere der sagtens kunne have resulteret i mål, hvilket det dog ikke gjorde. Aab får nærmest ud af det blå bragt sig på 1-0 efter 18-19 minutter efter en mærkelig situation inde i feltet hvor en Aab spiller får lagt bolden i en blød bue ind over Jeppe. Vi får dog reduseret til 1-1 to minutter efter. Dion bliver rettvendt i Aabs mellemrum og får på flot vis spillet Omer fri der runder målmanden og lagde bolden ind i det tomme mål.
 
I anden halvleg lignede kampen meget første halvleg dog selvom kampen åbnede sig noget mere op efterhånden. Aab har en fin mulighed som de sparker over fra 17-18m og vi har også nogle gode forsøg på mål. Med 17 minutter tilbage bringer vi os foran 1-2 ved Dion. Noah H bryder bolden flot inde centralt og serverer til Dion der var stensikker alene med deres målmand. Herfra bølger kampen frem og tilbage uden de store chancer i nogle af enderne. 1 minutt før tid kommer Aab på 2-2 i en fuldkommen vanvittig situation. En dommer der står 50m fra spillet får på mystisk vis dømt bolden inde over stregen når det var tydeligt for alle og enhver at det var den ikke i nærheden af at være. Dette resulterede i at vi skulle ud i straffesparkskonkurrance for at finde en vinder af kampen. Noget af en mavepuster for Randers drengene der ellers havde fortjent bedre. 
 
I straffesparkskonkurrancen var det drengene fra Randers der evnede at holde hovederne koldest under pres. Jeppe snupper to af Aabs forsøg samt at vi scorer på alle vores fire spark ved Mads, Dion, Magnus og Jonas. Stor Randers jubel efterfølgende og målt på spil og muligheder fortjent at det er os der går videre til finalen.
 
Flot indsats af drengene og en stærk kollektiv præstation. AGF bliver modstander i pokalfinalen der spilles den 31.05 på neutral bane.  
          
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Viborgvej 92a, 8920 Randers NV, Tlf. 86422741, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap