U14-1 tabte til stærk Skanderborg præstation.

Skanderborg vs Randers Freja 3-1 (1-0)

1-0: Skanderborg

1-1: Andreas Pisani

2-1: Skanderborg

3-1: Skanderborg

Holdet: Rasmus Warrer, Frederik Kondrup, Andreas Pisani ©, Tobias Bach, Jeppe Hansen, Mikkel Bisgaard, Adam Nielsen, Valdemar Jespersen, Marcus Wærn, Peder Johannsen, Christian Larsen, Magnus Madsen, Christian Lund, Mads Christiansen.

Randers Freja U14 drog onsdag på tur til Skanderborg, hvor der ventede en meget svær udekamp mod et Skanderborg som i de seneste mange hjemmekampe har vist stor styrke. Randers drengene skulle prøve at følge op på 2 gode hjemmesejre mod AaB og Hobro.

Kampen havde en ganske stærk intensitet fra kampens begyndelse hvor begge hold forsøgte at få sat spillet og den duel trak Skanderborg sig bedst ud af, da Randers holdet havde svært ved at holde fast i bolden hvilket gav meget duelspil og her var Skanderborg drengene bedst. Et andet våben hjemmeholdet var skarpe på, var hurtige gennemspil igennem midten både på omstillinger og i etableret spil, hvor deres hurtige tekniske offensiv spillere var i et godt spillehumør og gjorde betingelserne for Randers defensiven svære. Det var dermed ikke ufortjent Skanderborg som vandt første halvleg med 1-0.

Randers drengene kom ud til 2. halvleg med en stærkere og mere beslutsom boldomgang hvilket gav mere boldbesiddelse på Skanderborgs halvdel og dermed kontrol på kampen. Skanderborg kom derfor et skridt bagefter og fik i 2 omgange også begået gule kort hvilket skabte spil til et mål i store sekvenser. Andreas Pisani scorede på en ripostbold i feltet til 1-1 midt i 2. halvleg og så blev der ellers satset efter vindermålet også, men Skanderborg fightede fremragende og havde stadigvæk deres våben i omstillingerne og her viste hjemmeholdet kynisme, da de efter at have været presset i 2.halvleg sparkede muligheden i mål, da den bød sig 10 minutter før tid. Det betød Randers drengene skulle fighte for udligningen og her var Skanderborg drengene for svære at nedbryde. Udeholdet fik i slutminutterne lukket kampen til 3-1.

Skanderborg holdet skal roses for en flot præstation og en intens fodboldkamp. Randers drengene fik ændret kampbilledet fra en svær 1. halvleg og fik slået tilbage, men på dagen var hjemmeholdet skarpest.

Næste kamp for Randers drengene er pokalsemifinale mod AGF på hjemmebane tirsdag den 16. maj kl. 19.00.

/MR

          
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Viborgvej 92a, 8920 Randers NV, Tlf. 86422741, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap