Lørdag d. 6/5 kl. 12.00
 
AaB - Randers Freja 4-2(3-0)
 
5. min 1-0 AaB
17 min. 2-0 AaB
23 min. 3-0 AaB
52 min. 3-1 Frederik Jørgensen (Emil Madsen)
56 min. 3-2 Emil Madsen (Nikolai Arenshøj)
70 min. 4-2 AaB
 
Det var tid til revanche. Fokus var at vi skulle tilbage til basis og tilbage til den gode præstation, vi skulle vise vi ville have meter i benene og ville ofre noget for hinanden og for holdet.
 
Vi har et par gode sekvenser som indledning på kampen, men herefter blev vi ramt at et damp lokomotiv. AaB kom i høj fart og vi havde svært ved at håndtere det. Men drengene skal have ros for at knokle på at gøre alt hvad vi kan, vi lykkedes dog bare ikke. Så udover et par halve muligheder. En del gode redninger fra Nicklas Engly sikre os at vi ikke er større bagud.
 
Tilfreds med indsatsen, men overhovedet ikke tilfreds med niveauet. Lidt justering og et højt pres, gjorde vi kom rigtig godt ud. 
AaB var overrasket over vores pres og der blev løbet en masse sprint meter og vi kom tættere på i duellerne, det gjorde vi blev farligere og kom tættere på deres mål. AaB lå dog stadig og lurede på nogle farlig omstillinger.
 
Et straffespark skaffet af Emil og scoret af Frederik og en flot afslutning af Emil og der var spænding i kampen igen. 3-2 og 15 min tilbage.
Vi knokler på, men formår ikke rigtigt at skabe den sidste mulighed for en udligning og AaB lykkedes godt med at tage presset af og holde lidt fast i bolden, og nogle flotte redninger i målet igen, gør at vi holder kampen i live indtil overtiden, hvor AaB desværre er dem der får scoret, efter vi har satset.
 
En flot indsats i 2. halvleg og vi er på vej tilbage til vores niveau. 
          
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Viborgvej 92a, 8920 Randers NV, Tlf. 86422741, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap