U14-1 rejste sig mod AaB

Randers vs AaB 2-1 (0-0)

1-0: Andreas Pisani (Magnus Madsen) 48´

2-0: Victor Msabaha (Jeppe Hansen) 56´

2-1: AaB 72´

Holdet: Rasmus Warrer, Frederik Kondrup, Victor Msabaha, Andreas Pisani ©, Tobias Bach, Jeppe Hansen, Mikkel Bisgaard, Adam Nielsen, Kasper Grimm Jensen, Marcus Wærn, Peder Johannsen, Christian Larsen, Magnus Madsen, Christian Lund.

Randers Freja U14 havde torsdag aften besøg af AaB, til 3. hjemmekamp på stribe mod topholdene i puljen, de 2 første opgør var endt med nederlag mod AGF og Viborg, så der skulle en toppræstation til at hive en sejr hjem mod AaB, som inden kampen var ubesejret i puljen.

Randers drengene var dog opsatte på at revanchere de sidste par kampe og der blev i hvert fald garanteret 100% fight og Randers DNA i kampen, således AaB drengene skulle betale dyrt for at vinde. Randers drengene kom godt ud i første halvleg hvor både tempoet med bolden og duelspillet fik fuld pedal hvilket ikke var noget gæsterne befandt sig godt i. Marcus Wærn var tættest på at score i første halvleg, men hans forsøg ramte stolpen. Det blev dog ved 0-0 ved pause, men med mest dominans af hjemmeholdet.

Hvis 1. halvleg havde været god for Randers drengene i forhold til løbevillighed, duelspil og kommunikation, så fik 2. halvleg bare et gear ekstra på den konto og det var mere end hvad AaB drengene kunne følge med i. Det ene angreb efter det andet haglede ned over AaB målet i midten af 2. halvleg, men både blokeringer, overliggeren, store afbrændere og det sidste held stod i vejen indtil ca. 20 minutter før tid, hvor Magnus Madsen opsnappede en løs bold efter et hjørnespark og fandt Andreas Pisanis hoved i feltet, hvilket den målfarlige forsvarsspiller udnyttede på flot vis til en 1-0 føring. Det fik dog ikke Randers drengene til at sænke farten og kort efter testede Kasper Grimm Jensen stolpen på et frispark lige uden for feltet. Det var dog efter endnu en dødbold at 2-0 målet faldt, da Adam Nielsen sendte en af mange snorlige indlæg ind i panden på Jeppe Hansen, som på flot vis fik headet bolden på tværs til Victor Msabaha. AaB drengene blev dog ved med at kæmpe i slutminutterne og på et flot frispark i overtiden fik de reduceret til 2-1.

Det ændrede ikke ved en flot hjemmesejr og Randers drengene fik vist DNAét og blev belønnet på fortjent vis. Præstationen og indsatsen var på et højt niveau, hvilket vi skal tage med videre frem til næste kamp, som er endnu en topkamp mod Hobro IK, de kommende gæster har præsteret på et højt niveau i hele turneringen indtil videre, så det kommer til at kræve en indsats af samme kaliber som i dag, hvis vi skal være konkurrencedygtige i den kamp.

Hobro kampen spiller i Randers på onsdag den 3. maj kl. 18.30

/MR

          
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Viborgvej 92a, 8920 Randers NV, Tlf. 86422741, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap