U14-1 tabte hjemme til AGF

Randers vs AGF 0-2 (0-2)

0-1 AGF 7´
0-2 AGF 16´

Holdet: Rasmus Warrer, Frederik Kondrup, Victor Msabaha, Andreas Pisani, Tobias Bach, Valdemar Jespersen, Mikkel Bisgaard, Adam Nielsen, Kasper Grimm Jensen, Marcus Wærn, Peder Johannsen, Christian Larsen, Magnus Madsen ©, Christian Lund.

Randers Freja U14 havde onsdag aften besøg af AGF på kunstbanen i Randers og der var lagt op til et altid intenst opgør mellem de 2 klubber.

Udeholdet startede kampen bedst og i de første 15 minutter fik de virkelig presset et lidt for passivt Randers hold langt tilbage på banen. AGF drengene havde svært ved at komme til de helt åbne chancer til gengæld havde de indstillet kanonerne udefra med rette sigte og på 2 flotte langskudsmål var udeholdet foran 0-2. Randers drengene fik samlet sig og i resten af første halvleg var der bedre aggressivitet og fremadrettet spil både offensivt og defensivt.

2. halvleg var uden de helt store chancer i begge ender, Randers drengene forsøgte at gå efter reduceringen der kunne åbne kampen, og selvom der blev gjort et ihærdigt forsøg med fine tempofyldte angreb og presspil, lykkedes det ikke helt at få åbnet AGF defensiven. Udeholdet havde også nogle optræk og chancer til at kunne lukke kampen, men det blev ikke til flere mål i en ellers tempofyldt kamp.

Vi lærte meget de første 20 minutter, hvor AGF fik presset tempoet og efter mange kampe i træk uden nederlag var det et godt ”wake up call”. Drengene fik samlet sig på trods af modgangen i starten af kampen og fik løftet niveauet i resten af kampen hvilket var stærkt, det skal vi tage med videre til kampen på lørdag mod FK Viborg.

/MR

          
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Viborgvej 92a, 8920 Randers NV, Tlf. 86422741, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap