U14-1 lavede comeback mod VSK Aarhus

VSK Aarhus vs Randers Freja 2-3 (2-0)

1-0: VSK 18´

2-0: VSK 25´

2-1: Marcus Wærn 55´

2-2: Andreas Pisani (Adam Nielsen) 61´

2-3: Marcus Wærn (Jeppe Hansen) 69´

Holdet: Rasmus Warrer, Frederik Kondrup, Victor Msabaha, Andreas Pisani, Tobias Bach, Jeppe Hansen, Mikkel Bisgaard, Adam Nielsen, Kasper Grimm Jensen, Marcus Wærn, Peder Johannsen, Christian Larsen, Magnus Madsen ©, Christian Lund.

Randers Freja U14 gæstede skærtorsdag VSK Aarhus til sæsonens 4. turneringskamp. VSK drengene er altid garant for en fantastisk fight og med et stærkt trænerteam bag holdet vidste vi det ville blive en vanskelig opgave der ventede os i det nordlige Aarhus.

Kampens første kvarter var med VSK i et meget lavt stående forsvar og med Randers drengene rigtig meget i boldbesiddelse uden det dog blev forvandlet til nogle store chancer, Marcus var tættest på, men hans forsøg blev flot reddet af VSKs keeper. VSK lykkedes flot med at trække tempoet ud af spillet og Randers drengene var ikke i stand til at presse tempoet op, bevægelserne for sløve, afleveringerne sjuskede og for mange boldtab fremme på banen. Det begyndte at give nogle omstillingschancer til VSK drengene og efter 18 minutter dukkede VSKs højre kant op ved bagerste stolpe på et indlæg og sendte Aarhus drengene i front. Det gav et kvarter med et Randers hold ude i torvene, der blev skabt usikkerhed i spillet og samtidig blev der ikke investeret nok i det defensive arbejde hvor VSK vandt størstedelen af duellerne og investerede mest i løbene. VSKs angriber udnyttede hjemmeholdets overtag til fortjent at bringe VSK foran 2-0 ved pausen.

2. halvleg var med et forvandlet Randers hold på banen, tempoet i spillet blev løftet hvilket betød VSK Aarhus blev trykket endnu længere tilbage og Randers drengene havde dermed bedre mulighed for at stoppe omstillingerne tidligere og samtidig få skabt flere chancer. Et kvarter før tid fik Marcus reduceret til 2-1 på en flot afslutning i feltet og det skabte endnu mere blod på tanden og energi hos Randers drengene. 9 minutter før tid udlignede Andreas Pisani, da hans målnæse opsnappede et Adam indlæg ved bagerste stolpe og kynisk sparkede bolden i kassen. Det gav en spændende afslutning hvor Randers drengene satsede for sejren og VSK fightede imod og så var hjemmeholdet alligevel ved at snuppe sejren, da VSKs angriber dukkede op og headede bolden tæt på forbi mål efter en omstilling kort før tid. I sidste minut lykkedes det Randers drengene at fuldende comebacket til stor forløsende jubel, da Jeppe fik spillet bolden ind til Marcus i feltet og her er angriberen uhyggelig farlig hvilket han igen beviste med et par flotte træk og afslutning

Vi spillede en første halvleg på et alt for lavt niveau hvilket selvfølgelig også var VSK holdets fortjeneste, men ligeså meget vores egen. Til gengæld skal drengene roses for et flot comeback i 2. halvleg, der blev jagtet og troet på sejren helt ind til sidste fløjt og i løbet af en sæson bliver man også testet i at kunne vende kampe med modgang og det fik Randers drengene i den grad gjort her. Næste kamp er onsdag den 19. april kl. 19.00 hjemme mod AGF. Hvis vi skal vinde den kamp ved vi der skal præsteres i begge halvlege.

/MR

          
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Viborgvej 92a, 8920 Randers NV, Tlf. 86422741, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap