Randers U14-1 videre til semifinalen.

Esbjerg FB vs Randers Freja 0-1 (0-1)

0-1 Magnus Madsen (Adam Nielsen) 16’

Holdet: Rasmus Warrer, Frederik Kondrup, Mikkel Brund (C), Andreas Pisani, Tobias Bach, Valdemar Jespersen, Mikkel Bisgaard, Adam Nielsen, Kasper Grimm, Marcus Wærn, Peder Johannsen, Christian Larsen, Magnus Madsen, Christian Lund.

Randers Freja U14 gæstede onsdag aften Esbjerg i kvartfinalen i denne sæsons pokalturnering. Der var lagt op til en lige dyst om pladsen i semifinalen. Kampen blev spillet på en rimelig ujævn græsbane i en vestjysk vind, så der var en del baneforhold at være opmærksom på.

Randers drengene udnyttede forholdene godt i første halvleg hvor vi spillede med vinden i ryggen og igennem et aggressivt presspil fik vi tvunget spillet ned mod Esbjerg målet. Det skabte en del gode muligheder i begyndelsen af kampen, tættest på en scoring var Mikkel Bisgaard, men han måtte se sit forsøg reddet på stregen. Randers drengene fortsatte med at mose på og efter ca. et kvarter kom kassen. Magnus Madsen kom først på et tidligt indlæg fra Adam Nielsen på bagerste stolpe og sendte bolden i mål med vristen. Randers drengene fortsatte den gode intensitet og hjemmeholdet var presset, dog fik Esbjerg i slutningen af 1. halvleg en gylden mulighed, da Rasmus måtte ud i svær redning på et langskud og riposten endte for fødderne af en Esbjerg spiller, men chancen blev brændt.

2. halvleg blev med Esbjerg i medvind hvilket gjorde spillet blev rykket længere ned mod Randers målet, men Randers drengene leverede et stykke fremragende defensivt arbejde fra angribere til keeper, der blev kommunikeret, løbet, duelleret og hjemmeholdet fik ikke skabt en eneste afslutning inden for rammen på trods af de ellers spillede et fint pasningspil.

Flot indsats af drengene, som rejste sig oven på Hobro kampen og virkelig leveret fight og dermed fortjent kunne juble over en plads i semifinalen.

Næste kamp er lørdag den 8. april hjemme mod HEI.

/MR

          
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Viborgvej 92a, 8920 Randers NV, Tlf. 86422741, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap