Kampreferat U15V (25/3-17):


Rosendal - Freja 3-0 (3-0)


Ja, som resultatet viser, så havde vi en svær første halvleg, hvor vi havde vinden imod os og vi havde svært ved få sparket boldene væk. Vi havde også svært ved at spille os fremad på banen, da banen var meget ringe og gav svære betingelse for at spille fodbold, men vilkårene var jo ens for begge hold.


Selvom Rosendal kommer frem til nogle afslutninger i starten af kampen, så føler vi egentlig at vi har ganske fint styr på dem og vi begynder også så småt at komme lidt fremad. Men så får de et hjørnespark som sparkes flot op i vinden og bolden sejler ind til 1-0. Flot mål, men vi synes, at det påvirker pigernes gejst, og de ser lidt rystede ud.


Rosendal forsatte deres overtag og fik spillet fint i dybden nogle gange, som voldte os mange problemer og de bringer sig foran med 2-0, efter at en bold som kommer på tværs i feltet og sikkert sparkes ind. Lige inden pausen bringer de sig foran med 3-0 på et lidt "træls" mål, som er meget tilfældigt, men desværre ryger i kassen. Helt klart en dukkert lige inden halvleg og som var noget som selvfølgelig fik pigerne til at hænge med hovederne.


I 2. halvleg er vi klart bedre med og med vinden i ryggen kommer vi også frem i den rigtige ende af banen, men vi har bare svært ved at blive rigtig farlige. Det endte i lidt løse afslutninger og lidt klumpspil i forbindelse med nogle hjørnespark, men det er det vi kan frembringe. Til gengæld holder vi også Rosendal fra noget i denne del af kampen, hvor vi har godt styr på dem når de kommer frem mod vores mål.

Kort før tid får vi presset os sig frem til en farlig chance, hvor der, fra næsten blind vinkel, sendes en bold direkte på stolpen. Men desværre er der ingen inde foran målet til at følge op på riposten.

I 2. halvleg er indsatsen godkendt og til trods for dukkerten i første halvleg, er det godt kæmpet videre af pigerne. Vi er udfordret på fysikken og vi lader os lidt for let slå lidt ud af kurs, på grund af modstanderne og deres rykken i arme, deres skubberi o.l.. Men pigerne besidder altså også de egenskaber til at give igen, men vi skal bare have dem lært også at bruge dem naturligt og ikke lade os slå ud af det. På dette niveau, er det betingelserne og noget, som dommerne generelt tillader.


Stemmerne blev talt op og "Ugens spiller" blev Clara Abrahamsen. Trænernes belønning gik til samme spiller, som igennem hele kampen viste den rigtige gnist, fighterhjerte og tro på, at vi nok skulle komme, igen igennem hele kampen.


Vi må "op på hesten" igen og se fremad mod Nørresundby kampen, som venter os næste gang. Pigerne skal bare tro på at tingene nok skal komme, når vi vedbliver med at arbejde med tingene på træningsbanen.


Tak for i dag og god weekend.


Foto: Erik Larsen

 
 
          
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Viborgvej 92a, 8920 Randers NV, Tlf. 86422741, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap