U14,1 piger (U15 TT): Rask Mølle - Randers Freja (1-0) 1-1


På en vind og skæv bane, med en 15 graders hældning, meget mudret og et meget lidt normalt græsagtig underlag, visse steder nærmest langhåret, spillede U14 pigerne i dag dets sidste træningskamp inden forårsturnringens start.


Lad os bare sige, at spillet i første halvleg aldrig rigtig kom til at køre ordentlig, under de betingelser. Sidst i halvlegen får Rask Mølle lavet et tilfældigt indlæg, som vores målmand ikke får helt styr på, og så få de prikket bolden i mål til 1-0.


I pausen tager Thomas en snak med pigerne om, at de skal pakke det pæne og polerede spil væk og prøve at spille på lange afleveringer henover modstandernes forsvar. Det giver pote, da vi kommer fri på fløjen, får slået bolden ind foran mål, hvor en Randers angriber med en god inderside, får bolden dirigeret i mål til 1-1. Resten af halvlegen er hjemmeholdet presset ned, men der kommer ikke flere scoringer i kampen, som således ender 1-1.


Trænerteamet er utroligt stolte af, at U14 pigerne, som i en række over eget alderstrin (U15), er gået igennem træningsturneringen uden at tabe. Som i kampen i dag, så er der blevet fightet i alle kampene. Med disse fighteregenskaber, er vi sikre på, at pigerne nok skal få masser af succes i forårsturneringen. Desuden så smitter det gode humør, pigerne altid møder op med til både kamp og træning ????


Nu er der et par uger til at få pudset de sidste detaljer af på træningsbanen inden at vi spiller første gang, den 8. april. Vi glæder os allerede helt vildt til at komme igang.


Super godt gået piger, I er bare seje ????!!!!!

          
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Viborgvej 92a, 8920 Randers NV, Tlf. 86422741, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap