FK Viborg vs Randers U13-1. 25.03.

Stilling: 2-5 (0-3)
Trup: Jeppe, Jakob, Frederik, Noah H, Magnus, Malthe, Mads, Noah W, Jonas, Filip, Dion, Omer, Daniel, Alex.  
 
Efter sidste rundes pointtab var U13 drengene klar på levere en god indsats på udebane mod FK Viborg.
Holdene havde tidligere mødtes i en træningskamp i februar måned, så det var to hold der kendte lidt til hinanden i forvejen. Ligemeget hvad vidste vi at det ville blive en svær opgave vi skulle ud i, og hvis vi skulle have tre point med hjem i bagasjen til Randers skulle der leveres en god præstation.
 
Første halvleg er en halvleg hvor der står Randers på det meste. Vi dominerer på bolden og spiller os til en kæmpechance allerede efter 5 minutter som Malthe desværre sparkede over efter flot forarbejde af Omer. Vi bliver ved med at trykke på mens FKV lurede i omstillinger. Efter 14 minutter kommer dagens første Randers mål. Frederik spiller en fantastisk aflevering til Filip der enkelt kunne trille bolden på tvers til Jonas der kom stormende ind i feltet. Herfra kunne han enkelt sparke bolden ind i tomt mål, og turneringens første Randers mål var et faktum. Efter 21 minutter kommer vi på 0-2 efter et FKV selvmål efter et flot sparket frispark af Filip. Vi kommer på 0-3 lige inden pause ved Jonas, der headede bolden flot i mål efter flot oplæg af Filip. Alt i alt går vi fortjent til pause med føring, i en halvleg vi producerer og skaber mest. Viborg havde dog deres muligheder i løbet af halvlegen, blant andet en kæmpe chance som de desværre for dem sparker lige på Jeppe fra 7m afstand.
 
Anden halvleg startede godt. Vi kommer på 0-4 efter 36 minutter efter kampens bedste angreb. Fogh tog regissørbrillerne på og serverede flot til det der lignede var Dion der sparkede bolden i kassen. Herfra og ud er kampen en rodede affære set med Randers briller. Vi falder 5-10% i intensitet hvilket gør at det pludselig er FKV der ser mest til bolden og skaber mest. De får reduceret to gange efter hinanden, hvilket set med Randers øjne var unødvendigt. Specielt i denne periode sjusker vi med vores positionering med og uden bolden, med vores tekniske udførsel og især med vores beslutninger.
Lige efter FKV var kommet på 2-4 løber vi ned i deres ende og kommer på 2-5 ved Dion efter en fejl i deres opbygningsspil. Herfra og ud dør kampen lidt ud, og det er Randers der kunne juble efter dommeren fløjtesignal lød for sidste gang i kampen.
 
Opsummeret kan vi sige os fint tilfreds med første halvleg, mens der i anden halvleg var mange ting vi skal have arbejdet på. Det var dejligt for holdet at få turneringens første tre points, efter hvad vi vidste ville blive en svær udebanekamp. 
Nu venter en ny træningsuge hvor der skal kløes på og arbejdes hårdt videre, inden Skive står på modsatte banehalvdel kommende weekend. 
          
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Viborgvej 92a, 8920 Randers NV, Tlf. 86422741, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap