U16 Piger M: Odder - Randers Freja 2-3 (1-2)

Igen en træningskamp for U16 pigerne, og de første kampe har vist pænt fodboldspil - men vi var også alle enige om at der skulle laves flere mål - mere aggresivt på den sidste del af banen ?

Det var nogle tændte Freja der efter 5 min satte sig tungt på kampen, og efter flere gode forsøg kommer Freja foran efter flotte kombinationer af Amanda og Blom - sidst spilles i løb på rette tidspunkt og scorer sikkert til 1-0 føring. Freja fortsat i spillehumør - og efter hjørnespark bringer Kirstine os på 2-0 på et hovedstød tæt under mål ????? godt og fortjent. Kort før halvleg kommer en dum reducering - hvor vi fanges fremme på banen og da vi ikke får lavet frisparket får Odder lov til at køre igennem og scorer flot til 1-2. 2. halvleg lidt mere lige -

Sara og Bonde som var kommet på banen kæmpede begge bravt, og på et energi gennembrud på højere side kommer Bonde fri og scorer i det lange flade hjørne ....... flot ?? Kampen meget intens til slut - Odder igen med flot reducering til 2-3 ... i den anden ende hamrer Merle bolden på overliggeren, Blot fladt forbi den ene stolpe, GK med langskud, Sofia med gode tætte kombinationer og fladt forbi igen ...... det kunne sagtens være blevet 3-7 (BP til slut med god redning ?)!!

 God intens træningskamp - hvor mange fik vist at det er nogle gode solide Freja fodboldpiger ???????? fortjent sejr, et hurtigt bad (og det var hurtigt - da festerne kalder ????)! Tak for sejren - meget fortjent, god weekend og på gensyn i næste uge ??
 
 
          
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Viborgvej 92a, 8920 Randers NV, Tlf. 86422741, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap