Randers Freja U13 vs Hobro IK. 19/03.
Stilling: 0-0 (0-0)
Trup: Jeppe, Jakob, Frederik, Noah H, Magnus, Malthe, Mads, Noah W, Jonas, Filip, Dion, Omer, Daniel og Mirza.
 
Det var med spænding i kroppen og sommerfugle i maven at U13 skulle sæsondebutere på hjemmebane vs Hobro. I løbet af vinteren har holdet blevet matchet godt mod mange af de andre licensklubber med både sejre og nederlag til følge. Drengene har i løbet af vinteren tidvis spillet noget rigtig god fodbold, så vi følte vi var godt forberedte og klar til dagens lokalopgør.
 
I første halvleg sidder vi på kampen og er holdet der ser klart mest til bolden. Vi kommer til mange store muligheder og kun en dygtig målmand og træværket holder os fra scoring op til flere gange. En halvleg hvor vi skal lave 3 mål som minimum, dog stod der stadig 0-0 på lystavlen til pausen.
 
Anden halvleg er noget mere lige, dog stadig mest med hjemmeholdet på bolden og Hobro meget i omstilling. Vi bliver ved med at trykke på, men bliver afvist flere gange af to store stoppere, men skaber stadigvæk både store og små muligheder. De siste 10 min af kampen mister vi strukturen i holdet da drengene så småt begynder at blive desperate efter at få bolden i mål og vi ser stresset ud i vores tekniske udførsel og i vores beslutninger. Dette gør at Hobro meget unødvendigt kommer til to store muligheder i omstilling i den anden ende af banen, men Jeppe og især Hoff får afvist på stregen to gange.
 
Kampen ender 0-0 hvilket må siges at være Randers der har størst årsag til at være skuffet over set ud fra spil og chancer. Vi var lige ved at smide det hele væk til sidst i kampen, men skulle klart have lavet flere mål igennem kampen. Manglende effektivitet og stolperne stod desværre i vores vej, på en dag hvor det virket til at bolden slet ikke ville ind over stregen.
 
Næste opgave for drengene bliver en svær udebanekamp mod FK Viborg lørdag 25/03.
          
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Viborgvej 92a, 8920 Randers NV, Tlf. 86422741, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap