U14-1 vandt første turneringskamp.

Randers Freja vs Skanderborg 1-0

1-0: Marcus Wærn 27´

Holdet: Rasmus Warrer, Frederik Kondrup, Mikkel Brund ©, Andreas Pisani, Tobias Bach, Victor Msabaha, Mikkel Bisgaard, Adam Nielsen, Kasper Grimm, Marcus Wærn, Peder Johannsen, Christian Larsen, Magnus Madsen, Christian Lund.

Randers Freja U14 spillede søndag eftermiddag første turneringskamp i forårssæonen hjemme mod Skanderborg. Gæsterne har generelt haft en rigtig stærk årgang 2003 og haft mange flotte præstationer i den bedste række, så vi vidste der ventede en hård kamp på kunstbanen i Randers.

Begge hold startede kampen med høj intensitet og fight i duelspillet. Det var tydeligt drengene havde glædet sig til igen at spille turneringskampe. Randers drengene var første hold til at teste modstanderens mål, da Mikkel Bisgaard på en returbold sendte bolden på stolpen. Som første halvleg skred frem blev der også plads til flere etablerede angreb. Skanderborg pressede flere gange Randers bagkæden med lange bolde, og det var også i nogle situationer ved at blive farligt, men der blev altid renset ud inden det for alvor brændte på. Ligeledes fik Randers offensiven presset Skanderborgs forsvar i flere situationer, men det var først kort før pausen kampens mål blev scoret. Mikkel Brund sendte et frispark på kassen som Skanderborgs keeper ikke kunne holde og først over riposten var Marcus Wærn, til stor glæde for hjemmeholdet.

2. halvleg blev med et meget kompakt Skanderborg hold, som lurede på omstillinger og et hjemmehold med meget boldbesiddelse. Den store mængde boldbesiddelse blev brugt med stor kontrol og fornuft omend tempoet i flere situationer var lidt for lavt. Til gengæld blev det ofte farligt når de hurtige kombinationer fungerede og Randers drengene måtte 10 minutter inde i 2. halvleg endnu engang se et forsøg pareret af stolpen, denne afslutning faldt fra Victor efter 24 Randers afleveringer i streg, hvilket bevidnede godt om kampbilledet. Randers drengene var også påpasselige i de defensive omstillinger og derfor havde Skanderborg rigtig svært ved at få skabt chancer. Randers drengene fik dog ikke lukket kampen på trods af en del gode tilbud og derfor var der spænding til det sidste, men ved slutfløjt blev det ved 1-0 og en hjemmesejr.

Randers drengene leverede en god kamp, hvor der både blev skabt en del gode muligheder og lukket af i forsvaret i en svær hjemmekamp. Drengene kunne igen gå fra banen med et cleen sheet og de gode takter skal der knokles videre med på træningsbanen. Næste kamp er Hobro på udebane onsdag den 29. marts

/MR

          
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Viborgvej 92a, 8920 Randers NV, Tlf. 86422741, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap