U15 Vest 1 d. 18/3 - 2017

Randers Freja - Aalborg Boldklub

0-0 (0-0)

Truppen:

1. Nicklas Engly

2. Mikkel Bauer

3. Alexander Hjortshøj

4. Oscar Emil Pedersen

5. Nikolai Arenshøj

6. Phillip Riewerts

7. Emil Madsen

8. Søren Andersen

9. Eldin Gadzo

10. Frederik Jørgensen

11. Karl Leth

12. Sebastian Beraque

13. Ismail Aboker

Det var med spænding og sommerfugle i maven, der var blevet set frem til sæsonen første turneringskamp, og der var revanche til gode mod AaB. En opstart hvor formen har været stigende hele vejen og drengene har fået lagt lag på vores spil. Vi kommer godt ud til kampen, med god energi og god attitude.

1. halvleg er meget lige og vi skaber fine muligheder for at lave store chancer, men formår ikke at få tingene gjort færdig. Vi kommer ofte på siden af AaB og kommer til gode indlægs situationer, men kvaliteten udebliver. Via gode placering på banen og gode erobringer får vi også skabt muligheder for at omstillinge og komme mod deres mål, men mangler også her den sidste skarphed. Defensivt er vi solide og kun ukoncentration og et par dumme bold tab giver dem muligheder.

2. halvleg starter igen meget lige, men som den skrider frem overtager AaB mere spillet og vi formår ikke at få fastholdt bolden. Vi har igen muligheder for at omstilling og skabe den forløsende scoring, men får det ikke gjort færdigt.

De sidste 10 min. får AaB lagt et massivt pres på os og vi kommer til kun at stå og forsvarer og parerer, og er ikke gode nok til at flytte momentum op på deres halvdel. Kun forsvars ærgerrighed gør at vi holdet nullet og stor ros for returløb og spillere der kaster sig ned for at redde holdet fra at komme bagud.

Stor ros for præstationen drenge, nu venter FCM næste weekend, hvor vi igen bliver matchet hårdt. Vi glæder os.

          
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Viborgvej 92a, 8920 Randers NV, Tlf. 86422741, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap