Randers U14-1 videre i pokalen

Randers Freja vs Hobro 1-0

1-0: Christian Larsen (Mikkel Brund) 37´

Holdet: Rasmus Warrer, Frederik Kondrup, Mikkel Brund ©, Andreas Pisani, Tobias Bach, Victor Msabaha, Mikkel Bisgaard, Adam Nielsen, Kasper Grimm, Marcus Wærn, Peder Johannsen, Christian Larsen, Magnus Madsen, Christian Lund.

Randers Freja U14 spillede lørdag pokalkamp i Hobro, her skulle Randers drengene forsøge at spille sig videre til kvartfinalen mod Hobro, som i efteråret sluttede med en oprykning til vest 1.

Hobro startede kampen bedst med et hårdt højt pres, som Randers drengene havde svært ved at spille sig igennem og derfor blev det til en del spil omkring Randers målet i kampens indledning uden der dog for alvor blev arbejde til Rasmus. Som 1. halvleg skred frem fik Randers drengene bedre fat og fik også skabt en del chancer efter hurtige gennemspil eller dødbolde, men det blev ved 0-0 til pause.

2. halvleg startede som 1. sluttede med pres ned mod Hobros mål, og efter et hjørnespark fra Mikkel Brund kom Christian løbende ind ved bagerste stolpe og bragte udeholdet i front. Det blev til flere chancer for at komme på 2-0, men Hobro drengene fightede godt og Randers drengene fandt aldrig helt melodien med bolden og dermed var kampen åben til det sidste. 10 minutter før tid gav det så Hobro muligheden for en udligning, men en god redning af Rasmus i målet afviste forsøget og det blev til en Randers sejr.

På en dag hvor Randers holdet kom med god energi og gejst, men ikke rigtig kunne finde melodien, blev der alligevel lukket af i forsvaret og sikret avancement til kvartfinalen. Her venter Esbjerg den 27. April. Næste kamp for holdet er på søndag kl. 13.30 hvor Skanderborg kommer på besøg.

/MR

          
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Viborgvej 92a, 8920 Randers NV, Tlf. 86422741, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap