Randers Freja Håndbold fortsætter den gode udvikling

Den positive udvikling i håndbolden hos Randers Freja fortsætter i den kommende sæson. Allerede nu melder klubben ud om holdene for den kommende sæson.

Igennem de seneste sæsoner har Randers Freja Håndbold gennemgået en stabil udvikling, som i denne sæson førte til at klubben for første gang i lang tid havde pige / dame hold i alle årgange til og med dame senior. Det er resultatet af en solid indsats fra de mange frivillige der - ligesom antallet af spillere - heldigvis også er stigende.

I den kommende sæson, som hos Randers Freja starter i starten af maj, kan man således allerede nu melde, at udviklingen fortsætter og at der kommer endnu flere hold til.

Kvalifikation til div i to pigegrupper

Det gode arbejde med pigerne i U6/8, U10 og U12 betyder, at pigesiden forventes at stå stærkt næste år. ”Vi har oplevet en tilgang hen over sæsonen på stort set alle hold. Derfor ved vi allerede nu, at der igen næste sæson vil være 2 U14 pigehold, men også 2 U16 pigehold. Begge årgange forventes at spille kval til divisionen.” – fortæller Ulla Lundgaard fra bestyrelsen. Og fortsætter, ”det betyder også at vi efterhånden får opbygget en god seniorafdeling -”

Drengene på vej frem

På drengesiden har klubben oplevet tilgang af spillere sæsonen igennem efter man i starten af sæsonen desværre måtte sige farvel til U14 drengene. Tilgangen er både blandt de yngste i U6/8, U10, U12 og på de ældste hold i U16 og U18. Så derfor vil der i den kommende sæson være drengehåndbold i Randers Freja for både U10, U12, U14, U16 og U18.

Målvogterne - et særligt fokus i klubben.
Hos Randers Freja startede man for 1½ år siden et projekt op omkring udviklingen af målvogtere i klubben. ”Det er en overset gruppe, som derfor ofte halter i forhold til resten af holdet” – udtaler Henrik Notlev, som er ansvarlig for klubbens indsats for målvogtere.

Det har klubben succes med og trækker i dag målvogtere fra andre klubber, som deltager i den specialiserede målvogtertræning og resten af tiden spiller med deres respektive klubber. Målvogterne kommer så langt fra som Hadsten for at deltage.

Træner kabalen ved at være på plads

Almindeligvis er det en udfordring for klubberne at få trænere til alle hold, men hos Randers Freja Håndbold har man også på dette punkt oplevet den positive udvikling. ”Vi oplever nu, at flere trænere byder ind på de samme hold, og vi er også i dialog med trænere udefra” – siger Ulla Lundgaard, som fortsætter – ”Vi er rigtig glade for, at vi allerede nu kan oplyse, at vi er mere eller mindre på plads på alle hold. Enkelte steder er vi endnu ikke helt på plads, hvilket skyldes at vi har flere dialoger i gang. Men vi forventer at præsentere hele det kommende hold af trænere i den nærmeste fremtid.

Kom forbi

Klubben træner i Arena Randers - og man velkommen til at komme forbi og snakke med vores trænere - der er plads til alle, der har lyst til at prøve håndboldens og være en del af klubfællesskabet.

Har I lyst til en yderligere snak, så vil vi gerne henvise til følgende personer:

Ulla Lundgaard

Bestyrelsesmedlem

Mobil : 23 34 56 06

Email : ulla.lundgaard3@.gmail.com

Henrik Notlev
Målvogter træner

Mobil : 23 93 24 94

Email : henrik@notlev.dk

        
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Viborgvej 92a, 8920 Randers NV, Tlf. 86422741, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap