Randers U14-1 på træningslejr i Løgumkloster

Randers Freja vs Haderslev 4-4

0-1: Haderslev 8´ 1-1: Mikkel Brund 11´ 2-1: Peder Johannsen 19´ 3-1: Victor Msabaha(Marcus Wærn) 28´ Haderslev 3-2 44´ 4-2: Mikkel Brund 54´ 4-3: Haderslev 55´ 4-4 Haderslev 64´

Holdet: Rasmus Warrer, Frederik Kondrup, Mikkel Brund ©, Andreas Pisani, Tobias Bach, Victor Msabaha, Mikkel Bisgaard, Adam Nielsen, Kasper Grimm, Marcus Wærn, Malthe Pabst, Valdemar Jespersen, Peder Johannsen, Christian Larsen, Magnus Madsen, Christian Lund.

Randers Frejas U14 drenge har i weekenden været på træningslejr i Løgumkloster. Tiden er blevet benyttet til teambuilding, træning og en enkelt kamp søndag mod Haderslev.

Kampen startede noget tungt for Randers drengene, der på en blæsende kunstgræsbane var medvirkende til en meget rodet fodboldkamp de første 10 minutter. Haderslev kom med en god energi og det var meget frem og tilbage i starten. Haderslev kom foran 0-1 efter et hjørnespark hvor Randers forsvaret tog sig lidt af en blunder. Til gengæld var der en god reaktion på målet og de efterfølgende 25 minutter af første halvleg blev Randers drengene mere og mere dominerende i spillet. Der blev lagt et tryk på Haderslev omkring deres eget felt, både på dødbolde og indlæg. Mikkel Bisgaard tilkæmpede sig et straffespark kort efter 1-0 målet og Mikkel Brund var sikker til 1-1. Herefter fik Peder Johannsen vundet en nedfaldsbold i feltet efter et indkast og bragte Randers drengene foran 2-1 inden Victor Msabaha strøg igennem i en omstilling efter en god berøring fra Marcus og bankede bolden ind til 3-1, hvilket var stillingen ved pause.

2. halvleg startede som 1.halvleg ganske lige med et par chancer i begge ender, men det var en kanon fra Haderslev som bragte spændingen tilbage i kampen, fra omkring 45 meter fik Haderslevs centrale midt hugget bolden i kassen til 3-2. Randers drengene reagerede igen ganske fint på målet og Mikkel Brund kunne et kvarter før tid bringe Randers foran 4-2 på et flot langskud. Desværre for Randers drengene var der ikke kræfter og kynisme nok i slutfasen til at sikre en sejr og det udnyttede Haderslev drengene til at score 2 gange inden slutfløjt.

En slutfase i kampen der gav en vigtig læring at tage med videre fra en rigtig god træningslejr hvor drengene har arbejdet forbilledligt sammen og hvor der er grobund for at tage de ting vi har lært både på og udenfor med videre til de mange spændende kampe der venter i foråret. Næste kamp er Horsens på hjemmebane i sidste træningskamp lørdag den 4. marts kl. 11.30.

          
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Viborgvej 92a, 8920 Randers NV, Tlf. 86422741, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap