Randers U14-1 mødte klassemodstand.

Randers Freja vs FC Nordsjælland 2-8 (2-4)

0-1: FCN 13´ 0-2: FCN 15´ 1-2: Victor Msabaha (Tobias Bach) 18´ 2-2: Marcus Wærn 23´

2-3: FCN 29´ 2-4: FCN 35´ 2-5: FCN 54´ 2-6: FCN 62´2-7 FCN 65´2-8 FCN 66´

Holdet: Rasmus Warrer, Frederik Kondrup, Mikkel Brund ©, Jeppe Kudsk, Tobias Bach, Victor Msabaha, Mikkel Bisgaard, Adam Nielsen, Kasper Grimm, Marcus Wærn, Malthe Pabst, Valdemar Jespersen, Peder Bundgaard, Emil Madsen.

Randers Frejas U14 og U13-1 fik lørdag besøg fra FC Nordsjælland til en træningskamp på kunsten i Randers. I U14 rækken er FC Nordsjælland af mange regnet som Danmarks bedste hold og tigrene fra Nordsjælland har da også vundet stort set samtlige kampe på dansk jord. De har ovenikøbet flere gange ved internationale stævner bevist at de også kan slå de største Europæiske klubbers U14 hold. Så der var lagt op til en svær test for Randers drengene.

Kampen startede meget godt for hjemmeholdet, som gik til angreb i et højt pres spil mod FC Nordsjællands opbygning fra målspark. Det gav flere gode chancer i de første 10 minutter, men de blev ikke omsat til mål. Herfra var udeholdet anderledes skarpe og viste prøver på deres kvalitet, da Randers drengene i 2 situationer var uopmærksomme blev det straffet med det samme, 0-2. Randers drengene var dog ganske fint med i kampen og det direkte spil og hårde pres havde Nordsjælland svært ved helt at få styr på. Det gav stadig flere åbninger og efter lige knap 20 minutter kunne Victor pande et Tobias indlæg i mål til reducering 1-2. Ganske kort tid efter var hjemmeholdet på spil igen, da Emil opsnappede et udkast fra FCNs målmand og bragte et indlæg ind i feltet efter et par flotte driblinger. Her dukkede Marcus op og bragte balance i regnskabet. I de efterfølgende minutter var udeholdet en smule rystede oven på comebacket, men Randers drengene formåede ikke rigtig at slå kapital og så var udeholdet igen knivskarpe i slutningen af første halvleg hvor Rasmus blev passeret 2 gange.

Hvor Randers drengene var godt med i første halvleg og pressede udeholdet, blev 2. halvleg anderledes svært. Randers drengene formåede ikke for alvor at ligge samme tryk i pres og forsvarsspil og hertil var de Nordsjællandske spillere simpelthen for dygtige da de først fik plads. Et Randers hold, som kæmpede fint fra i det lave pres kunne ikke forhindre udeholdet i at skabe chancer og så blev 2. halvleg tabt med 0-4 efter 3 mål i de sidste 10 minutter.

Det bedste U14 hold der har gæstet Randers i U14 sæsonen og det siger ikke så lidt, men en fremragende første halvleg med masser af tempo og intensitet er hvad Randers drengene kan tage med fra kampen.

Næste aktivitet for U14 drengene er træningslejr i Løgumkloster den 24-26. februar. Her venter bl.a. en træningskamp mod Haderslev.

          
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Viborgvej 92a, 8920 Randers NV, Tlf. 86422741, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap