Søndag den 29/11 klokken 11 afholdte pigegruppen nytårsappel på kunstgræsset ved klubhuset. 39 friske fodboldpiger mødte op for at skyde sæsonen igang. Der var også en del nye ansigter imellem de fremmødte, udover vores "gamle" trofaste piger. Samlet set er pigegruppen nu vokset til +50 spillere, så vi synes faktisk at det går fantastisk godt for pigefodbolden i Randers Freja.

Der blev spillet bold i en times tid og vi sluttede træningen af med lidt fotografering på banerne inden at vi, efter omklædning, mødtes i klubhuset til en pølse med brød og en sodavand og til en orientering fra gruppeledelse og trænere med informationer om hvad sæsonen forventes at bringe. Der blev bl.a. talt om krav til spillere og til forældre og om trænernes forventninger til sæsonen.

I den kommende sæson har vi således nu hold i U14, U15 VEST og i U16M.

Der er fortsat plads til endnu flere piger i vores gruppe, så alle er velkomne til at støde til i de kommende måneder. Vi træner fast hver mandag og onsdag, indtil videre i tidsrummet fra klokken 18 - 19 på kunstgræsset (og til dem der måtte have lyst er der opvarmningsløb fra klokken 17:35, hvor der lægges ud med ca. 2 kilometer). Fra april udvides træningstiden, når vi får adgang til græsbanerne.

Vi håber at se mange flere piger, så alle er velkomne til at komme og få en prøvetræning eller to for at se om vi matcher hinanden :D

          
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Viborgvej 92a, 8920 Randers NV, Tlf. 86422741, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap