Pokalkamp U16 piger: Randers Freja - AaB (0-1) 0-2 Efterårets sidste kamp - og en interessant en af slagsen, da AaB var dagens modstander. AaB havde 6 spillere i truppen, som er en fast del af landsholdstruppen for Danmarks U-16 hold ..... det gjorde i princippet det hele lidt mere spændende ????

Taktikmøde 5 kvarter før kampen - og her fornemmede man allerede stor koncentration ... alle var meget lydhøre, der var stilhed, spænding og lidt nervøsitet = alt det der er med til at udvikle fodboldspillere ... i det hele taget mennesker ???? fed fornemmelse ??

Kampen formede sig helt som forventet - AaB meget på bolden, Freja pigerne meget strukturerede og gav intet væk! Der var løbe villighed, struktur og opbakning - virkelig en fornøjelse at se fra sidelinien / og målet til 1-0 også en tilfældighed der resolut sparkes i kassen ....... flot mål - men ikke gennemspillet.
Freja pigerne viste fine takter frem i banen (godt anført af en godt spillende Linnea Idag ??????) og Sofia meget tæt på at opsnappe en tilfældig bold ...... som kunne have bragt en kasse ????

1. Halvleg slutter 0-1 til AaB - med en lille fornemmelse af at vi stadig kunne overraske .....

2. Halvleg, nu med lidt modvind, og stadig AaB mest på bolden (stadig ufarligt)... Anne, GK, Martine, Merle spillede fremragende og havde fint styr på AaB - godt hjulpet af Alma og Post central!! På kanterne udfordrede Blom og Sofia flot + stadig luft til gode returløb, Rebekka fulgte flot op - i det hele taget arbejdede pigerne fremragende for hinanden ?????? (det gør en stolt) ????

Det bliver 2-0 (efter hjørne - hvor et hjørnespark giver en tilfældig chance.... som igen udnyttes flot)!

Freja pigerne fortsætter med flot gejst, god moral .... og efter flot raid af Blom på venstrekanten landen bolden for fødderne af GK som med lidt mere knald på kunne have bragt os tilbage i kampen ..... synd - men dog positivt vi stadig var en del af kampen ???? AC i første halvleg, Olivia i 2. halvleg havde svære arbejdsbetingelser - men arbejdede hårdt for holdet.... vigtigt i kampe som disse ???? godt signal ...
BP i målet viste flotte indgreb - og læste spillet fint i flere indgreb ????

Det slutter 0-2 efter en kamp hvor samtlige piger viste KLASSE, en yderst flot afslutning på en opløftende sæson ??????

Nu venter der en lidt stille periode (fodboldmæssigt) - lidt indebold, inden vi i 2017 igen samles på lægterne for at støtte pigerne på fodboldbanen ??????????

Tak for oplevelsen ???? på gensyn ????
          
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Viborgvej 92a, 8920 Randers NV, Tlf. 86422741, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap