Randers Frejas piger hjem fra Verona Cup, med sølvmedaljer og pokaler.

I efterårsferien har Randers Frejas U15 og U16 pigehold, deltaget i den internationale turnering Verona Cup, som afvikles hvert år i Verona. For begge holds vedkommende blev det til en fornem sølvmedalje, efter 2 dramatiske finaler.

U15 holdet vandt den indledende pulje, efter 4 sejre og et nederlag. Den afgørende kamp om finalepladsen var et sandt drama, 
hvor pigerne kort ført tid var bagud 1-2, men til sidst fik vendt kampen til en 3-2 sejr. I finalen mødte Randers Freja, det danske hold TMG. I en jævnbyrdig affære fandt pigerne aldrig nøglen, til at bryde igennem TMG, så kampen endte 0-2 til TMG, hvilket må siges at være et retfærdigt resultat, efter kampens forløb. Randers Freja tabte til et bedre hold, på dagen.

U16 holdet vandt indledende pulje, suverænt, med maksimum point og en målscore på 11-1. I finalen måtte pigerne dog se sig besejret af Team Østsjælland, som i den indledende runde var blevet besejret 2-0. Desværre gik det anderledes i finalen, hvor Randers Freja tabte 0-2 i en meget tæt kamp, som kunne være gået anderledes, hvis ikke Randers Freja havde misbrugt et straffe ved stillingen 0-0. Det blev en kamp, hvor der virkelig blev gået hårdt til den. Blandt andet blev en Østsjælland spiller kørt fra banen i ambulance. Bagud 0-1 satsede Randers Freja offensivt, og der blev lagt et voldsomt pres på Østsjællands mål. Til sidst fik Østsjælland scoret til 0-2 på et kontraangreb, og derved var kampen afgjort. 

Det var bittert for begge hold, at komme så tæt på guldmedaljerne, og så i begge tilfælde tabe finalen, men det er alligevel en flok stolte piger som fredag vendte hjem fra Verona Cup, trods alt med 2 stor pokaler i forruden af bussen.

En super uge i Italien og masser af godt fodbold, fra to af Randers Freja pigehold.


          
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Viborgvej 92a, 8920 Randers NV, Tlf. 86422741, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap