12 timers løb i Randers

Lørdag den 20. juni afviklede Randers Freja RaceRunning et 12timers løb. Målet var at slå Frederiksbergs rekord fra sidste år på 247 omgange, og det lykkedes. Randers Freja RaceRunning løb til sammen 279 omgange. 

Ideen med 12 timers løbet er, at der i løbet af 12 timer skal være mindst en på banen ad gangen. Der bliver talt omgange for hver enkelte, og til sidst bliver det lagt sammen.
 
Der var stor opbakning fra alle - også helt nye løbere.Nogle løbere var der hele dagen fra 09:00 til 21:00. Andre kom og løb, hvor de var sat på og tog hjem igen. Der var et rigtigt godt sammenhold. Der var altid en, der var klar til at tage over, når andre havde brug for pause. De sidste par timer var hårde, men alle var opsatte på at nå målet og slå vinderen fra sidste år. Selv de løbere, der tidligere på dagen, havde sagt, at de ikke kunne mere, var med de sidste timer.
 
Alle overgik sig selv, og vi er meget stolte af resultatet. Vi håber og tror på, at vi kan gøre det igen næste år. Vi håber, at Aalborg, Odense og Frederiksberg får nok tilmeldte og kan være med næste år.
 
 
Mvh. Helle Ladefoged
      
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Mariagervej 180, 8920 Randers NV, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap