Kom frisk U14 piger (12-13 årige/årgang 2003/04)

Det lykkedes os desværre ikke at samle U14 piger nok til et selvstændigt hold her med start fra efterårs sæsonen, men det skal ikke forhindre os i, at arbejde videre med at få samlet de nødvendige piger, så der fra foråret kan spilles 11-mands U14 fodbold for piger i Randers Freja.

Derfor prøver vi lige igen at slå på tromme for oprettelsen af et nyt U14 hold. Såfremt der kommer nye piger til nu, vil vi kunne tilbyde deltagelse i indendørsfodbold og crossfit henover vinteren og således forhåbentlig et selvstændigt 11-mands hold til foråret.

Såfremt du ikke allerede har spillet for en anden klub her i efteråret, har du også mulighed for at deltage både i træning og kamp på vores nuværende turneringsspillende U15 og U16 hold.

Randers Freja er en stor klub og her er allerede nu over 50 piger på medlemslisten på de forskellige årgange (U14 og opefter). Men vi kan sagtens bruge endnu flere piger.

Her er masser af udviklingsmuligheder, mulighed for masser af veninder, seriøs træning og desuden masser af godt humør. I efterårsferien i år, går turen til Verona Cup ved Gardasøen, hvor vi deltager med U15 og U16 hold.

Så har du lyst til at spille fodbold med rigtig mange holdkammerater omkring dig, så kontakt enten Torben B. Nielsen på telefon 2166 6367 eller til Thomas Dahl på telefon 4080 6393.

Og du må meget gerne tage veninder med, såfremt I er to eller flere, som kunne tænke jer at prøve kræfter med fodbold
Så kom frisk. Pigesøskende til drengespillerne er også velkomne.

Vi glæder os til at tage imod dig :D


          
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Viborgvej 92a, 8920 Randers NV, Tlf. 86422741, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap