Ved de danske indendørsmesterskaber i atletik var Randers Freja Atletik fint repræsenteret i løb, spring og kast. Det blev til en sølvmedalje, en bronzemedalje, en 4. plads og en 8.plads

I kvindernes stangspring kom Line Renée Jensen næsthøjest på skammelen med lidt jævne 3.95 m. Fulgt af Iben Høgh-Pedersen med samme resultat og årsbedste af Amalie Bang Petersen på 8.pladsen. Amalie kæmpede bravt videre med en løs fortand, hul i læben og knæet efter et uheld i opvarmningen, hvor hun i landingen slog knæet mod munden.
På fjerdepladsen imponerede Josephine Skipper med endnu en personlig rekord og dermed også dansk ungdomsrekord inde for 16 årige piger. Efter fejlfrie forsøg på 3.35, 3.45, 3.55, 3.65 skulle der tre forsøg til at klare 3.75 med en ny længere stang. Det gav selvtilliden tilbage og den nye danske rekord blev klaret i første forsøg og lyder nu på 3.85m
Josephine forsøgte sig også på 3.95m, men uden at klare denne højde, der er det Internationale Atletikforbunds kvalifikationsgrænse for deltagelse ved Junior VM(16-19årige), som afholdes til sommer i Oregon, USA, på berømte Hayward Field.
 
Der skal lyde en stor tak til klub og i særdeleshed til Randers Kommune for at støtte med materiel og faciliteter, der gør det muligt at følge med pigernes udvikling og holde dem med fremme i ungdomseliten. For Josephines vedkommende helt fremme på en delt 13.plads på verdensranglisten for ungdom (16-17 årige) eller en delt 4.plads for 16 årige. 


 
På 60m for kvinder gjorde Louise Østergaard sig flot bemærket med 2. hurtigste tid i sit indledende heat. Hun klarede sig i finalen og sluttede på en stærk 5.plads med tiden 7.94s
 
Stadig i sprint, men lidt længere og med 4 omgange kæmpede Jacob Michaelsen i det hurtige 800m heat om at komme i finalen. Men han måtte nøjes med sammenlagt 10. bedste tid i kvalifikationen og dermed ikke en anden chance. Det blev en tid på 2min0,94s.
 
I herrernes kuglestød kom Frejas drenge i menneskehænder og måtte bare nyde at se de store drenge støde i europaklasse, mens de gjorde deres bedste med den tungeste kugle på 7,26kg - det blev til 13.32m til 18 årige Mathias Madsen og 11.77m til Emil Faramarzi - en 8. og 9.plads til de to.
 
 
 
 
      
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Mariagervej 180, 8920 Randers NV, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap