VELKOMMEN TIL ATLETIKAFDELINGEN I

RANDERS SPORTSKLUB FREJA 

 

Vi vil gerne byde dig velkommen i klubben. Vi håber, at du hurtigt vil føle dig ”hjemme”. Vi ved godt, at det kan være svært som ny atlet at komme ind i en gruppe med flere øvede atleter. Men du kan roligt regne med, at vi ikke forventer, du springer ind på et niveau, som de nuværende atleter. Vi ønsker blot, at du viser en vilje og lyst til at lære noget nyt og forbedre dig, så skal du nok få stor glæde af atletikken.


  Hvad kan vi tilbyde?

Som en del af atletikken i Randers Sportsklub Freja kan du forvente en aldersrelateret træning, som vil udfordre dig netop der, hvor du er i din udvikling. Vi tilbyder dig at komme til diverse stævner, som passer til dit niveau og din interesse. Da atletikken er en individuel sport, hvor du individuelt kæmper mod de andre i konkurrence, forsøger vi flere gange om året at afholde sociale arrangementer for at styrke sammenholdet blandt atleterne. 

Til konkurrencer er der krav om at anvende klubbens konkurrencetøj. Se hvordan du skaffer dig klubtøjet på klubbens hjemmeside.


  Det forventer vi af dig og dine forældre

Da der kan være rigtig mange til træning, kan der også nemt komme en del uro. Vi forventer derfor, at du retter dig efter de anvisninger træneren giver. At du altid viser hensyn til andre i træningsgruppen, at du optræder som en god kammerat og behandler klubbens materialer ordentligt. Klubben er arrangør af stævner og løb, hvor vi forventer at du og dine forældre hjælper til. Det drejer sig typisk om opgaver, der kan løses af alle.


  Vigtigt:

Find information rundt omkring på vores hjemmeside, som er vores primære informationskilde.
Her finder du bl.a.
- Træningstider og træningsgrupper
- Kontaktoplysninger på trænere, ledere mm.
- Forældremanual, som fortæller om bl.a. stævner
- Arrangementer, billeder og meget mere. 
 

Ved indmeldelse i klubben tilmeldes du automatisk vores Nyhedsbrev !

Ansøg selv facebook gruppen:

Aktive i Randers Freja Atletik 


  Indmeldelse og oplysninger til træneren:

Første gang du møder op til træning, skal du udfylde jeres kontaktoplysninger elektronisk på vores hjemmeside. Disse opbevares på Stadion, så trænerne har mulighed for at kontakte jer, hvis det er nødvendigt. Der gives 4 ugers gratis prøvetræning. Omkring tidspunktet, vi har konstateret, at du ønsker at fortsætte med at dyrke atletik, skal indmeldelsesblanketten udfyldes elektronisk på vores hjemmeside. Du eller dine forældre må også gerne selv udfylde den inden da. Hvis du skulle vælge at forlade klubben inden for prøveperioden, modtager vi gerne respons, så vi kan bruge dine oplysninger til at forbedre klubben

Der er som udgangspunkt ingen træning i skoleferier og på helligdage!!

 

       Huskeliste:

Udfylde indmeldelsesblanket på hjemmesiden

Udfylde kontaktoplysninger på hjemmesiden

Tilmelde nyhedsbrev på hjemmesiden

Snakke med træner om klubtøj

Synes godt om os på facebook - Randers Freja Atletikafdeling

Følg os på instagram - Randersfreja_atletik

Ansøg gruppen ”Aktive i Randers Freja Atletik” Facebook 


 
ENDELIG KAN DU SUPPLERE MED ET KIG I VORES VELKOMSTFOLDER 
 
 
    
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Mariagervej 180, 8920 Randers NV, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap