Sølv til Frejas unge løbere

Søndag den 24. marts blev vinterens Cross Challenge traditionen tro afsluttet med Dm 10 km.
Randers Atletik Freja måtte undvære sine to spydspidser, Jakob Michaelsen og Viktor Rasmussen, der var ude med henholdsvis sygdom og skade. Så med to debutanter på 10 km distancen var forventningerne skruet noget ned fra træner Eriks side, men de unge drenge gjorde det rigtigt flot, og løb Freja holdet hjem til en samlet 4. plads.

Mads Lie Brøndum, der faktisk kun har trænet en måned, løb sin første 10 km på 39,38 hvilket rakte til en 10 plads i D-19.
Kasper Dalerup, der kun har trænet et halvt år, fik problemer med maven i det kolde vejr, men kæmpede sig igennem på 42,08. Et par minutter dårligere end hans trænings tider havde vist, men det skulle vise sig at være det hele værd, for sammen med hans to holdkammerater i D-17 år, Daniel og Andreas, lykkedes det at få en sølvmedalje med hjem. Andreas Mosbæk løb de 10 km på 43,58. Og Daniel Graversgaard fik omsider belønning for den hårde træning han har lavet de sidste par år, og satte personlig rekord med ikke mindre end to min, Daniels tid blev flotte 37,09
 
 
      
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Mariagervej 180, 8920 Randers NV, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap