Årets træner og leder 2016 blev kåret ved lederfesten i Puma Loungen, Nordtribunen, BioNutria Park Randers den 21. januar 2017.  

Årets træner:
I 2016: 
Alex Stæhr Pedersen (trænervikar mm.)

Begrundelsen:

Alex har siden 2008 været tilknyttet Fodboldsamarbejdet Kronjylland (FSK).
Alex har været en værdsat ungdomskonsulent i fodboldafdelingen fra 2014-.
Alex er og har været trænervikar i utallige situationer.
Alex er altid hjælpsom og konstruktiv, meget engageret og meget omgængelig.
En udsøgt fornøjelse at have gående i foreningen.
 
 
Årets leder:
I 2016:
Jens Peter Johannesen (pigegruppen) 

Jens Peter Johannesen startede som gruppe- og årgangsleder i sommeren 2014 i klubben, hvor han har haft børn i fra 2011 (Jakob og Sofie).

Jens Peter er jo egentlig gul og blå DB’er gennem hele livet – og DB’s hovedformand p.t. 

Jens Peter har gennem nu flere år været en fast, meget værdsat ankermand bag pigeafdelingen og en værdig afløser til Anja (som tidligere har trukket et stort læs udenfor kridtstregen).
Pigeafdelingen har fortsat fin tilgang og kan til foråret 2017 præsentere tæt på fire 11-mands hold.

Jens Peter er - som den daglige ”el præsidente”, som han omtales – med til at fastholde den stamme omkring pigefodbolden, som er så vigtigt for fortsat pigefodbold i Randers Freja.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Årets træner og leder 2015 blev kåret ved lederfesten i Puma Loungen, Nordtribunen, BioNutria Park Randers den 16. januar 2016. 

Årets træner:
I 2015: Mads Bugge, U15
 

 
Begrundelsen:
 
Mads er en ung gut, der i løbet af kort tid har sat sit fodaftryk flere steder i klubben.

Han gør sig i ungdomsbreddefodbolden og startede som assistent for en flok 99’ere. Derefter overtog han et kuld 2001’ere, som han har skabt flotte resultater med. Ikke kun er flokken vokset til en solid og medlemsstærk årgang, men han har også leveret oprykninger på samlebånd og et Jysk Mesterskab.

Mads er vellidt og populær hos sine drenge, og når temperamentet ikke løber af med ham over de pubertetshærgede drenge, som til tider kan give udfordringer, så er han såmænd ualmindelig nem og taknemmelig at have med at gøre.

Det skal nævnes, at han i 2015 tog sin trup med til Vildbjerg Cup og gav drengene og deres forældre en stor oplevelse.

Tilmed har han også i en kortere periode hjulpet til som kampafvikler på klubbens serie 5-hold, inden de rykkede op i serie 4.

Desuden medvirker vedkommende i øjeblikket i et stort og meget vigtigt projekt med at omlægge klubbens hjemmeside til en mere tidssvarende platform, og Mads er ansvarlig for klubbens Facebook-side.

 

Årets leder:
I 2015: Michael Schlægelberger Jørgensen, herresenior & U19
 
 

 
Begrundelsen:

Michael er en velvoksen og moden skikkelse. Han har en lang og bred lederkarriere bag sig i flere klubber og flere sportsgrene. Han er vellidt og vedholdende, og når han først har sat sig et mål i sigte, så går han benhårdt og målrettet efter det.

Michael har medvirket som en vigtig lederbrik i at få det store seniorsatsnings projekt op at køre. Han har et stærkt blik for klubbens egne unge drenge, og arbejder hårdt på at beholde dem i klubben og integrere dem i seniorafdelingen. Han er også yderst arbejdsom i sine bestræbelser på at skaffe penge til den slunkne seniorkasse og i det hele taget skabe aktiviteter og indhold for U19-drengene og ungseniorerne i klubben.

Om få uger drager han sammen med seniorgruppen på træningslejr i Malaga i Spanien, men om han selv skal have løbetøjet på, eller om han holder sig i baren og på golfbanen, må I, kære deltagere, selv gætte på. Uanset hvad, så kan han medbringe denne smukke vase fra Glaspuster Mette Bülow og drikke sig en cerveza af den, hvis han får lyst.


 

 

 
 
 
Årets træner og leder 2014 blev kåret ved lederfesten i Konference-Loungen, Nordtribunen, AutoC Park Randers den 17. januar 2015.

 

Årets træner:
I 2014: Luca Sørensen, serie 2

Indstillingen: 

Årets træner i Randers Freja i 2014 er Luca Sørensen, som har været træner for klubbens serie 2-hold.

Kåringen af Luca som årets Træner er formentlig én af de mest bemærkelsesværdige og usædvanlige i klubbens historie, idet Luca rykkede ned med både serie 4 og serie 2 og ovenikøbet ved nytår forlod klubben til fordel for et job som spillende assistenttræner i Dronningborg Boldklub.

Imidlertid vil Randers Freja med påskønnelsen gerne statuere, at der er andre ting end sportslige resultater, der har betydning for en træners succes på et breddefodboldhold. Luca har i sin tid som både spiller og træner været særdeles vellidt i klubben. Han har på en yderst charmerende og tiltalende vis formået at motivere sine medmennesker og spillere til at yde en ekstra indsats, og selvom den ekstra indsats ikke var nok i den forgangne sæson, så har der altid været et smil på læberne hos Luca.

Vi ønsker Luca tillykke med prisen og ønsker ham held og lykke i DB - og på snarligt gensyn i den stribede trøje…

 

Årets leder:
I 2014: Allan Ravn Møller, U17 

Årets leder i Randers Freja i 2014 er Allan Ravn Møller fra U17. Allan har i den seneste sæson været holdleder for U17-3 og har været i klubben i otte år.

Han har i sin Frejakarriere været både træner, medlem af gruppeledelsen samt rekvisitansvarlig.

Allan er kendetegnet ved sin pålidelighed og hjælpsomhed. Han er ikke den store fodboldspiller selv, men især den fysiske træning går han meget op i.

De fleste af sine år i Freja har Allan dannet fast makkerpar med Jan Sørensen omkring årgang 1998, og selvom han ikke er en mand med store armbevægelser, så har hans store og ihærdige arbejde gjort et uudsletteligt indtryk hos mange spillere og forældre i Randers Freja.

Vi ønsker Allan tillykke med titlen som årets Leder i Randers Freja 2014.

 

 

 

Årets træner og leder 2013 blev kåret ved lederfesten i restaurant Pakhuset den 18. januar 2014. 

 

Årets træner:
I 2013: John Søgaard

Indstillingen:

Vi mener helt bestemt, at John er årets træner. John har gjort det rigtig godt med drengene gennem 2013, hvilket kommer til udtryk til træning og kampe. Da John startede anede børnene langt fra, hvad fodbold egentlig gik ud på og løb forvildede rundt, men med lidt struktureret træning og gode træningsøvelser gik det stille og roligt fremad, og i 2013 har U7 rykket sig utroligt meget lige fra ikke at have styr på foldboldspillet til nu at kunne drible og agere som et hold. Det er takket været John og hans fantastiske måde at håndtere U7 på. Det kræver af og til sit at få så mange 6-årige drenge med vil-hørelse til at lystre.Ikke nok med at John har rykket børnene fodboldmæssigt, men han har også en kanon-måde at tackle børnene på. Vi som forældre er stolte, når vi er med vores børn til kamp, for John formår at holde børnenes fokus på fodbold, og stille og roligt får han kampene til at glide. Det må da siges at være en stor indsats, idet børnene kun er 6 år gamle, og det er drenge med krudt i bagdelen.

Måske tænker I, at det er en usædvanlig stor og god indsats, John har ydet. Ja, det er det. John har trofast mødt op to gange om ugen for at træne drengene og deltager ofte i stævner med dem. Det kræver sit, når man selv er fuldtidsansat og har familie med kone og tre børn derhjemme og alligevel bruger så meget energi på vi andres børn og på at skabe resultater med drengene.

 

Årets leder:
I 2013: Henrik Jensen.
Indstillingen:

Holdleder på U17-2. Han var i mange år under Finn K.J., og efter en kort pause er han nu en kæmpe hjælp for Milde.

Altid styr på tingene – laver kampprogrammer, kampsedler, festinvitationer osv. osv. + er altid og hilse på drengene efter træning 2-3 gange om ugen.

 

 

 

Årets træner og leder 2012 blev kåret ved lederfesten i restaurant Pakhuset den 26. januar 2013.

 

Årets træner:
I 2012: Kim Kristensen.

Indstillingen:
Der er faktisk mange i pigegrupppen, der har gjort sig fortjent til prisen, men der er særligt en træner, der gennem en årrække har ydet og stadig yder en stor indsats for pigefodbolden.
At valget lige er faldet på Kim Kristensen skyldes, at han lige siden sin datters start i 2007 har ydet en frivillig indsats for klubben, først som dommer til kampene og siden som træner.
Kim er ikke en person, der ønsker at trække megen opmærksomhed om sig, men er der altid, når man lige har brug for hjælp. Han har også hjulpet ved årgang 2002, 2000 og 1999/98 pigerne, hvis det har været nødvendigt.
Kim er en fantastisk træner, som med sit rolige temperament og store engagement har ført U12-pigerne langt frem. De seneste to år har det ført til to overbevisende sejre ved Kibæk Cup og invitationer til specielle stævner på Fyn. Derudover har han en stor fortjeneste for den ros og anerkendelse, pigerne høster, når vi møder mange af de gode hold fra de store pigeklubber. Derudover er Kim altid klar med præmier til pigerne, hvis vi arrangerer et eller andet. Præmier, som består af sæbe, shampoo, deo m.m., er noget som bringer de små pigehjerter lykke.
Kim trådte sammen med Steen Christensen til som træner for to hold i 2008, da årgang 2000 og 2001 stod uden trænere. Kim har forestået pigetræningen alene siden 2011, da Steen havde brug for en pause. Han har dog fået et par nye hjælpetrænere, som også er en stor hjælp.
Kim har et fantastisk humør og kommer altid meget velforberedt til såvel træning som til kampene. Han har i 2012 bestået B2-trænerkurset, Pigerne er utrolig glade for Kim som træner, og jeg er utrolig glad for at have ham i trænergruppen, da han altid er hjælpsom overfor nye trænere og er en utrolig støtte med sit engagement og gejst.
Desværre kan hverken Kim eller jeg være med til træner/lederfesten i år, men hvis han er så heldig at vinde, vil jeg sørge for han får den efterfølgende.


Årets leder:
I 2012: Torben Hansen.

Indstillingen:
Torben har trådt sine barnesko i Freja.
Torben har siden 2004 udført et særdeles fornemt arbejde for breddefodbolden i Freja.
Torben har desuden siden 2006 haft sæde i fodboldbestyrelsen, hvor han bidraget med et særdeles stykke velkvalificeret arbejde.
Torben er desuden formand for Frejas Old Boys og har sæde i klubbestyrelsen for fodbold.

Tidligere år:

Årets træner:

2011: Henrik Andersen og Jens W. Knudsen.

2010: Peter Skrubbeltrang, U13-træner og leder i U5-12
2009: Karsten Madsen (U10, 2000)
2008: Jan Hansen
2007: Morten Hansen og Sandra Jørgensen.

 

Årets leder:   

2011: Jan Sørensen

2010: Anja Fisker Jensen, gruppeleder piger og bestyrelsesmedlem

2009: Claus Stenum

2008: Ebbe Andersen

2007: Benny Gjøtrup.

 

 


          
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Viborgvej 92a, 8920 Randers NV, Tlf. 86422741, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap