Onsdag d. 13.februar afholdt Sparta stævne i deres hal på Østerbro og her leverede Christoffer Mikkelsen en kuglestøds serie i international klasse (for juniorer).
 
Christoffer stødte: 17.80 - 17.86 - 17.53m med juniorkuglen på 6kg og klarede således det internationale krav (17.70m) til sommerens europamesterskab for juniorer (Under 20år) i italienske Rieti. En klækkelig rekord og et resultat af en solid træningsindsats tilrettelagt af Elitekraftcenter træner Simon Stewart (der også træner PL-guldmedaljør Jackie Christensen, Trine Muldbjerg(dansk rekord for kvinder) og har trænet med og været træner for Joakim B.Olsen, OL bronze->sølv)
 
Forsinkelsen med resultatformidlingen skyldes lidt snak frem og tilbage om kvalifikation eller ej. Det viser sig at Dansk Atletik Forbund har skærpet de danske krav for deltagelse i Rieti og det officielle krav således nu er 18.00m.
 
Uagtet er det en bundsolid og internationalt flot serie Christoffer har leveret og Christoffer og teamet omkring ham, har nu frem til 8. juli at klare det danske krav også.
 
Mvh
Ole Kvist
Eliteansvarlig
Randers Sportsklub Freja Atletik
 
Links:
Sparta resultat: http://www.sparta.dk/siteDocs/objekter/1670.pdf
Rieti hjemmeside: http://www.rieti2013.org/¨
Dansk Atletik mesterskabskrav: https://dl.dropbox.com/u/2666665/mesterskabsfolder%202013.pdf
      
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Mariagervej 180, 8920 Randers NV, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap