3 løbere (Anthon, Nikoline og Jakob), var draget mod Skive for at løbe nogle gode tider op mod DM(U). 

Den første som var i aktion var Nikoline, som skulle løbe sin første 800m nogensinde! Hun kæmpede sig ind i tiden 2.35., hvilket er helt fantastisk for en debut på distancen.
 
Jakob skulle ud og teste formen på 800m Han endte ud i et underligt løb, hvor han lå sidst i feltet indtil 400m, men da var hullerne op til de forreste lavet, så det var en umulig opgave, at komme op til frontgruppen. Jakob kom ind i tiden 2.02.5, hvilket er en forbedring fra sidste års indendørssæson med knap 3sek. (http://jakobloeb.blogspot.dk/2013/02/stvne-22-800m.html)

Til sidst blev det Anthons tur på 3000m, efter at have ventet i mange timer! Målet var her en tid under 11.30! Træner Erik mente at det burde være muligt. Anthon lagde rigtig hårdt ud de første mange omgange, og vi stod bare lidt og ventede på at han vil gå død, men dette kom IKKE til at ske! Han holdt et hårdt tempo indtil 2km, hvor kræfterne begyndte at slippe op, men han kæmpede stadig videre, og tempoet dallede kun en lille smule, og han kom ind i den fantastiske tid på 11.11.99!!! Han fik desuden også vist, at han trods alt har lidt hurtighed, da han sluttede af med at løbe 40sek på sidste omgang!

/Jakob Michaelsen

      
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Mariagervej 180, 8920 Randers NV, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap