Flot 3. plads ved CrossChallenge

Frejas junior drenge nappede lørdag den 24. november en flot 3. plads ved 3. runde af årets CrossChallenge i Odense. Denne gang skulle løberne dyste i den ret spændende disciplin 18*1000 m stafet.
Målet var klart. Efter en skuffende 4. plads ved 2. runde - sølle 18 sek. efter Spartas 2. hold - ,skulle vi denne gang i top 3. Taktikken var også klar: Jakob skulle starte og sammen med Viktor skulle de hver løbe 7 ture, og Daniel, som på forhånd var udset til at være det svageste led, skulle kun løbe 4 ture, som ifølge reglerne er det mindste en løber skal løbe.
Og alt gik da også efter planen indtil 4 sek. efter start. Jakob blev løbet omkuld, og da han prøvede at rejse sig fik han endnu en løber over sig. Midt i tumulten blev han trådt i achillesenen med en 12 mm pigsko. Jakob kom dog på benende igen og fik gennemført første tur, men tabte ca. 15 sek. på sit styrt. Nu var alt pludselig ændret: Kunne Jakob overhovedet løbe flere ture? Daniel blev gjort opmærksom på, at han ihvertfald kunne regne med at skulle løbe mindst 6 ture. Mens Viktor og Daniel kæmpede holdet tilbage i løbet, joggede Jakob lidt rundt og prøvede om achillessenen kunne holde. Og han blev da også enig med sig selv om, at det var lidt træls at køre til Odense for at opgive efter bare 3 km, så han valgte at prøve om han ikke kunne holde til at løbe bare 4 ture. Heldigvis viste det sig at skaden ikke var så slem som først frygtet. Piggen var gået ind i det bløde væv bag ved senen, så selvom det gjorde ondt, var selve senen ikke beskadet, og med Viktor og specielt Daniel godt fightende, kom de også op på den 3. plads, som var målet. Og efter de 18 km. var de sølle 9 sek. foran Spartas 2.hold, og 47 sek. foran Ålborg.

Individuelt blev det også til pæne placeringer. Individuel placering udregnes ved at lægge løbernes 4 bedste ture sammen. Jakob blev trods sit voldsomme styrt nr. 10, 1 sek. hurtigere end Viktor, der måtte nøjes med en 12. plads. Daniels flotte fight bragte ham en 24. plads, men værd at bemærke kun 39 sek dårligere end sin to år ældre holdkammerater, så en flot revance for Daniel efter en lidt skuffende 2. runde hvor han kun blev nr 39.

Skrevet af en stolt træner Erik, som minder om at drengene har to år endnu inden Viktor og Jakob bliver for gamle til at deltage i junior klassen.

 
 

 

      
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Mariagervej 180, 8920 Randers NV, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap