Daniel, Viktor og Jakob tog lørdag turen til Amager, for at være med i den traditionsrige turnering, Cross Challenge, som i denne runde var lagt sammen med de nordiske mesterskaber. Der var fra start ikke ventet topplaceringer, da vinteren først lige er skudt i gang og træningen derfor stadig er i startfasen

Der var før starten aftalt med træneren, Erik, at et konservativt udlæg var bedst, da det var en uhyre hård rute, og ingen vidste hvor god formen egentlig var. Ruten bestod af 3 runder á 2 km. Der var indlagt 3 bakker, hvor den ene havde en stigning på 45 grader.

Lige efter planen blev det et konservativt udlæg, hvor Viktor og Jakob fandt en god gruppe, og Daniel også fandt en god gruppe at følges med. I slutningen på 1. runde lagde Jakob dog pres på gruppen for at få tempoet lidt op. Dette endte i at han og en anden løber trak fra gruppen, og indled jagten på en af Jakobs største konkurrenter, som lå 15 sekunder foran. Daniels gruppe gik i opløsning i slutningen af 2. omgang og han måtte derfor løbe den sidste runde helt alene. Ligeledes gjorde Viktors gruppe, og han måtte også kæmpe en lang sej kamp den sidste runde. Jakob havde derimod indhentet sin konkurrent, hvorefter hans konkurrent udgik. Samtidig havde de indhentet en finsk løber, og gruppen fulgtes til mål. 

Jakob sluttede som nr. 9 i tiden 20:43min

Viktor sluttede på 15. pladsen i tiden 21:23min

Daniel sluttede som nr. 31 i tiden 24:12min

I alt en okay præstation af de 3 unge drenge, som om 14 dage drager til Odense for at vise deres værd i endnu et crossløb.

      
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Mariagervej 180, 8920 Randers NV, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap