De tre løbere, Jonas, Daniel og Jakob, drog i starten af sommerferien til Sverige for at deltage i det traditionsrige stævne, Världsungdomsspelen. Store forventninger var blevet sat til de 3 løbere, og man må sige, at de leverede varen, for med 6 personlige rekorder ud af 6 mulige, kan man næppe kræve meget mere.

Jakob, som var den første der skulle i aktion, løb lørdag aften 1500m i et, kan man vidst godt kalde det, barskt heat. Der blev skubbet og mast, og Jakob var ved at styrte 2 gange, selvom han lå i bane 2 det meste af tiden. På trods af dette kom han ind i tiden 4.13.76, hvor han løb et klogt taktisk løb. Først om mandagen skulle han i aktion igen, og denne gang på hans favorit distance, 800m. i et udlæg på 59sek på de første 400m, lå det godt til at kommer under de 2min, men 2. omgang blev for hård, og han blev fanget bag en, som var gået voldsomt død 150m før mål, og måtte derfor løbe alene op af opløbstrækningen. Han kom dog i mål i tiden 2.01.81, hvilket også er en pr!

Senere lørdag aften skulle Daniel i aktion på, en lidt uvant distance, 800meteren. Han har kun løbet en anden 800m i år. Han skulle prøve at hamle op med den fantomtid han satte indendørs, hvor han blev 5’er til dmu-inde. Her kom Daniel ud på 65sek på første omgang, og måtte på anden omgang erkende at han ikke kunne holde helt hjem i det tempo, men på trods af alt, kom han ind i tiden 2.13.54, og ny pr med 2sek. Daniel måtte så allerede i gang igen dagen efter på 2000m, hvor han skulle løbe i samme heat, med sin et år yngre træningskammerat, Jonas. Desværre for Daniel blev det et løb præget af meget taktik, hvor der ikke blev løbet specielt stærkt undervejs, og Daniels mellemtider indikerede at det ikke vil blive en særlig hurtig tid, men så vågnede Daniel op, og med en slutspurt, hvor han løb omkring 70sek på sidste omgang, kom han ind i den fabelagtige tid 6.21.93! Som sagt var Jonas også med i det heat, og på trods af en skade, som han har døjet med i over et halvt år, kom han ind i tiden 6.33.83, hvilket må siges at være fuldt ud tilfredsstillinde.

Jonas skulle også løbe 800m, og Jonas er heller ikke nogen typisk 800m løber, dog løber Jonas sin bedste 800m nogensinde, hvor han løber et perfekt løb, hvor han ved 400m har en mellem tid på 69sek, og kommer ind i tiden 2.19.36.

Alt i alt har det været en god tur, hvor gode resultater og knap så godt rejsevejr, har præget turen.

Jakob Michaelsen

      
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Mariagervej 180, 8920 Randers NV, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap