Søren Børsting, Randers Atletik Freja har i dag på træningslejren i Alfamar, Portugal smidt den 1.75kg tunge diskos ud på ny dansk junior rekord, 56,76m i femte runde af konkurrencen og dermed også klaret kravet til det kommende junior VM i Barcelona.

Søren er med velsignelse fra sin daglige træner, Simon Stewart taget med Kraftcenter Øst og landstræner Carsten Bomme til Portugal og de har nu afholdt to konkurrencer i løbet af turen. Sørens første konkurrence med personlig rekord, 53,67m og så i dag igen med rekord og altså også dansk junior rekord. Søren er gået rigtig flot frem i diskoskast efter at have skiftet til Simon Stewart, der har mange års erfaring med kastedisciplinerne. Han anbefalede Søren at skifte den tunge kugle ud med det lidt lettere redskab, diskos - ikke en dårlig satsning.

Søren har således meldt sig klar til junior VM i Barcelona, der afholdes 10.-15.juli og mon ikke landstræneren lægger et godt ord ind for udtagelse, når nu han selv var til sted?

Det danske krav for kvalifikation med junior diskosen er 55.00m og Søren er således betragteligt over kravet med sin nye danske rekord.

Søren sender også en stor tak og tanke til den træner, der har inspireret ham på vejen frem mod denne rekord, Skives Peter Woidemann, der trænede Søren i sæsonerne op til denne.

      
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Mariagervej 180, 8920 Randers NV, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap