Iben høgh-Pedersen leverede en række flotte spring i dag i Göteborg, Sverige i jagten på kvalifikation til OL 2012. Målet for indesæsonen er 4.30m og i dag lavede Iben attentat på 4.26m – i andet forsøg børstede hun den kun lige af og i flere af springene viste Iben, at 4.30m ikke er langt væk.
 
Video på http://www.youtube.com/watch?v=8r7kmy8TBHA&feature=autoplay&list=UUnVg9gu-UpT2B622AbqCW0Q&lf=plcp&playnext=1
 
Dagens resultat blev 4.16m, der blev klaret i andet forsøg med fin luft. Næste stævne for Iben bliver på torsdag, hvor lidt længere stænger skal findes frem, da det med dagens stænger ikke var muligt at holde højrere selvom formen var dertil. Stævnet foregår i Aarhus og derefter går turen til Frankrig for at springe i fint selskab med de bedste franske piger og nogle af de bedste engelske piger.
 
Amalie Bang Petersen(1998) var også med og sprang fine 3.45m trods en ubeskrivelig kraftig forkølelse og en lille forskrækkelse i form at 3forsøg på starthøjden. Josephine Skipper lavede fine forsøg på PR højde, 3.35 efter at have klaret 3.25m i overbevisende stil.
 
Den 26.februar springer pigerne danske senior mesterskaber i Skive og udover – forhåbentlig – rekorder, håber vi på medaljer til Randers.
      
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Mariagervej 180, 8920 Randers NV, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap