I jagten på nye højder var Josephine og Amalie draget til Aarhus, lørdag d.7.1.  for at springe med musik. Det faldt desværre sammen med et større stævne AGF så fint afholdt, så vi sprang uden musik, men dog med ramasjang i springene.
 
Josephine udvikler sig teknisk med skridt så store som hendes lange ben indikerer muligt og derfor var hun nød til at tage en af de nye større stænger i brug som Scanpan har sponseret. Det er den største hun har sprunget med nogensinde, så det tager lige lidt tid at vænne sig til. Josephine var dog kun en hårsbredde fra at sætte ny PR. Hun klarede 2.95m som er en tangering af hendes bedste. Se springet på 3.05m på YouTube: http://www.youtube.com/user/Ole71?feature=guide
 
Amalie var i hopla før og under konkurrencen og klarede 2.95-3.05-3.15-3.25m i første forsøg, men børstede 3.35m ned hver gang. Efter konkurrencen prøvede hun også den nye stang af, men den skal vist vente et par uger endnu, før hun kan tumle den.
 
Så hjalp de to med at heppe på Line Renée der forsøgte på 3.65m. Det blev dog ikke gode forsøg. Line Renée har fået problemer med ankelen på afsætsfoden. Hun føler det som om noget går i klemme og efter nogle spring, gør anklen ondt og hæver lidt. I dag, mandag har lige Line Renée været til undersøgelse hos en ortopædkirurgisk overlæge i Viborg (som er en god ven – tak til Michael)og fået påvist, at der ikke er nogen synlig skade, men en løshed i ankelen, der funktionelt giver fremadskridning i ankelledet under afsæt ved høj hastighed (som at glide i en lidt for stor støvle). Det skal der nu trænes på at udbedre. Line Renées kraftfulde afsæt er grundlagt i gymnastikken og det tager lang tid at ændre teknikken, men vi klør på.
 
I næste weekend drager klubbens 4kvindelige stangspringere og træneren til et kæmpe stangspringsstævne i Frankrig, hvor der vil være over 400 deltagere på alle niveauer. Kryds fingre for nye højder
(Prøv at se hallen, vi skal springe i – den holder nok ikke helt budgettet, vi kan bygge for på langvang: http://www.capitaleperche.fr/index.php?option=com_content&view=article&id=48&Itemid=55)
 
Coach Ole
      
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Mariagervej 180, 8920 Randers NV, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap