Vinterturnering 2. Runde – og en fornem præstation af 3 unge atleter!

En flot 4. Plads blev det til da tre løbere og deres træner drog af sted lørdag klokken 9 mod Roskilde, hvor 2. Runde af DAF’s traditionsrige vinterturnering skulle skydes i gang.
Der skulle i alt tilbagelægges 18*1000m, som blev løbet som en stafet.
Der blev endda også løbet på en svær teknisk rute af blødt græs, hvor bl.a. skarpe sving, blødt underlag og bakker gjorde ruten hård og svær løbeteknisk.
 
                       

Startskuddet lød, og Jakob Michaelsen drønede af sted på 1. turen af de i alt 18 turer. Den 1. Tur blev rundet i 2,51min, hvilket må siges at være et lidt frisk udlæg(han løbside om side med Peter Glans,der lige er blevet nr.6  til NM cross).
Depechen blev lagt i Jakob Junchers hænder, og på trods af et hektisk skifte, løb Jakob Juncher en klog 2. tur, hvor han nu sikkert kunne give depechen videre til Viktor.
Viktor, som lige nu er på efterskole, overraskede alle, da han på 3. turen løb 2,56min, og afleverede depechen til Jakob Michaelse.Trætheden begyndte at kunne ses på drengene da de rundede 10. tur! – kun 8 igen!! Jakob Juncher, der lige er begyndt at træne op til halvmaraton i Amsterdam næste år, måtte springe tur nr. 14 over, og lade Viktor tage den. Han blev dog hurtigt klar igen, og tog tur nr. 15, hvor han rent faktisk løb sin anden hurtigste runde.
Dette betød dog, at Viktor måtte tage en tur, hvor han kun fik 3min pause, hvilket også kunne ses på tiden.
Nu var det så Jakob Michaelsens tur til kun at få 3min pause, men da han heldigvis havde godt med overskud, løb han fint.
Den 17. tur måtte Viktor tage sig af, hvor han på trods af, at det er hans 6. tur løber 3,01min!
Til sidst var det så Jakob Michaelsens tur til at løbe den ekstremt flotte 4. Plads hjem i hus - kun sølle 12 sekunder fra 3. Pladsen.
Alt i alt må man sige, at alle 3 løbere gjorde mere end bare at overgå sig selv!
Aldersgrænsen er på 19 år, og de 3 drenge er hver i sær kun 16 år gamle, så de har altså 2 år mere til at avancere deres 4. plads til, måske, en 1. plads…
 
Sluttiden blev 56,01 på de 18km.

Gennemsnits tiderne per omgang:
Viktor: 2:59min
Jakob Michaelsen: 2:59
Jakob Juncher: 3:16
      
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Mariagervej 180, 8920 Randers NV, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap