Fantastisk holdindsats gav guld til Vestdanske holdmesterskaber

Lørdag d. 24. september var Randers Atletik Freja til stævne i Vejen. Som noget nyt har man forsøgt at slutte udendørssæsonen af med et holdmesterskab. Klubben havde 2 mixhold med. Et i gruppen 10-11 år og et i gruppen 12-13 år.
Som klub fik vi bekræftet at vi har en rigtig flot bredde og nogle dygtige atleter. Normalt er atletikken individuel, hvor hver atlet koncentrerer sig om sin disciplin. Men når det for engang skyld gælder holdmesterskab er det bredden der skal vise, hvor langt mulighederne rækker. Og her viste især de 12-13 årige at bredden er rigtig god. Med stor opbakning fra atleterne og alle discipliner til stævnet dækket ind med de tilladte 3 deltagere pr. øvelse, var udgangspunktet optimalt inden stævnet.

Efter stævnet stod 12-13 år holdet med guldmedaljen og 15 personlige rekorder.
Alle atleterne gjorde det rigtig flot. Vi kan blandt andet nævne Amalie og Josephine som skaffede rigtig mange point på sprint og hæk disciplinerne, hvor det blev til en 1. plads, to 2. pladser og en 3. plads. Derudover fik Mathias og Laurits også placeringer i toppen på henholdsvis boldkast og 1000m. Resten af atleterne fik også lavet nogle rigtig flotte resultater, hvor en del af dem som sagt var personlig rekord for den enkelte, hvilket betød ekstra gode point til holdet, men også en stor belønning til den enkelte atlet for træningsindsatsen igennem hele sæsonen. 
12-13 år holdet bestod af: Amalie B. Petersen, Ellen V. Østergård, Josephine Skipper, Laurits Møller, Line Michaelsen, Mathias Havtorn, Matilde S. Lindner, Maya Eriksen, Sofie Jørgensen og Stine Mie Stausgaard.

Hos de 10-11 årige viste bredden sig også fra sin positive side. Desværre for dette hold var der flere atleter som var forhindret i at deltage denne weekend, så holdet var desværre for lille til at det optimale udgangspunkt var til stede. For nogle på holdet var det første stævne man var til, men fælles for alle var det første gang man var til et større stævne. Derfor var det også rigtig flot med næsten personlige rekorder over hele linjen.
Især en rigtig nervøs Matilde B. Petersen gjorde det imponerende i højdespring. Her blev det til en 1. plads og 1.35m, hvilket ikke ligger langt fra hendes egen højde. Matilde startede til atletik før sommerferien, så det ser rigtig lovende ud. Magnus gjorde det også rigtig flot med en 3. plads i kuglestød. Resten af holdet fik også en masse flotte resultater og prøvet, hvad det vil sige at være til et større stævne.
10-11 år holdet bestod af: Alexander Flaaris, Camilla Graversgaard, Magnus M. Stærkær, Matilde B. Petersen og Trym Mo Hansen.
Se fuld resultatliste for Randers Atletik Freja her 

Billedgalleriet er opdateret med friske billeder fra stævnet.
 

P.v.a. rigtig mange stolte trænere i Randers Atletik Freja

Kenneth Byskov
      
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Mariagervej 180, 8920 Randers NV, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap