ABC-stævne i Viby torsdag den 23. juni 2011

Ved årets tredje ABC-stævne, som samtidig fungerede som åbningsstævne af et noget vindblæst Viby Stadion, havde klubben 7 atleter til start.

På 1500m blev der først og fremmest sat et glædeligt årsbedste af Morten Hejlskov. Morten lagde fint ud med 63s på de første 400m og 2.10 min ved 800m, og selvom tempoet gik en smule ned til sidst, så kom Morten ind i godkendte 4.06,07 min. Det er stadig ca to og et halvt sekund fra sin 4 år gamle personlige rekord, men det skal nok blive endnu hurtigere i år – blandt andet til Världsungdomsspelen om to uger i Göteborg.
I samme heat løb Benjamin Raun 4.21,43 min, som var ensbetydende med personlig rekord med næsten 5 sekunder. En forbedring er en forbedring, men der er langt mere i Benjamin – specielt når man tager i betragtning, at han er i hård overtræning for tiden og decideret var i smerter efter løbet af ekstremt opspændte haser.

Lidt tidligere var Daniel Graversgaard med i det langsommere heat på 1500m. Daniel var noget træt efter en hård weekend til vestdanske mesterskaber, så løbet blev mest taget som en god omgang træning, og Daniel kom efter et rimelig jævnt løb i mål i tiden 4.52,92 min.

På 5000m var Jacob Juncher egentlig godt i gang med at sætte en rigtig god tid, eftersom de første 1000m blev rundet i 3.21 min. Jacobs mål var at løbe 17.05 min, men hovedet var ikke med den unge mand, og efter at tempoet var gået drastisk ned, endte Jacob med at udgå.

Klubben havde også tre springere til start. I stangspring var Amalie Petersen og Josephine Skipper begge fint springende. De opnåede hver især samme resultat som i weekenden til de vestdanske mesterskaber – altså henholdsvis 3,00m og 2,70m. For Josephine var det en tangering af hendes personlige rekord.
Slutteligt sprang Line Skriver 1,63m i højdespring uden nedrivninger før de 1,66m, som hun altså ikke kom over.

      
RANDERS SPORTSKLUB FREJA, Mariagervej 180, 8920 Randers NV, E-Mail
edit | powered by &Rcms | sitemap